Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/3
Добавена 27 септ, 08:18 ч.
ПРОМО 27% Машина за шлайфане CIMEX GRINDEX 600
9 594 лв
Доставка: Лично предаване; Купувача
Състояние: Ново
Описание
ШЛАЙФ МАШИНА CIMEX GRINDEX 600

Мултифункционалната машина CIMEX GRINDEX 600 е предназначена за шлайфане на мозайка, стар бетон, цимент, камък и обработка на твърди повърхности.

Намира широко приложение в строителството и е подходяща за работа в жилищни и малки търговски обекти, гаражи, складови помещения, халета, строителни площадки и др.

Шлайф машината може да се използва както за мокро, така и за сухо шлифоване с цел премахване на засъхнали лепила, почистване на покрития и изравнителни замазки, ремонт и изравняване на бетонни повърхности, отнемане на ниво и изглаждане на дребни неравности, полиране на гранитогрес и мозайка, реставрация.

Различните падове на мултифункционалната машина GRINDEX 600 позволяват по-фино или по-едро шлайфане. Можете да закупите машината с пад с абразивни камъни, който е подходящ най-вече за обработка на мозайка, или с пад с диамантени дискове (тип камбани) за по-грубо шлайфане и премахване на неравности от вече излят бетон (Падовете не са включени в цената).

Технически характеристики:
Мощност: 7.5 kW
Ширина на шлайфане: 580 mm
Напрежение: 380 V, 50 Hz
Обороти: 0 - 1800 rpm
В Bazar.BG от 28 септември 2015г.
Последно активен вчера в 00:02 ч.
гр. София
София-град
Карта
Преглеждания: 644
Отмени