Помпи водни

Оценка 4.5 от 146 гласа.
Доставка с 10% отстъпка от Еконт + подарък
Намерихме 707 обяви
160 лв
300 лв
гр. София, Абдовица
350 лв
180 лв
гр. Варна, Автогара
70 лв
гр. София
140 лв
гр. Велико Търново, Център
50 лв
гр. Костинброд, София област
100 лв
Не е указана
гр. Пазарджик, Промишлена зона
100 лв
гр. София
Не е указана
гр. Пазарджик, Промишлена зона
100 лв
гр. Асеновград, Пловдив
18 лв
гр. София, Борово
20 лв
гр. Златица, София област
4 лв
гр. Златица, София област
500 лв
гр. Златица, София област
350 лв
гр. Петрич, Благоевград
90 лв
гр. Свищов, Велико Търново

Водни помпи – как да изберете правилната?

Искате да сте независими от водопреносната мрежа? Значи решението да се снабдите с водна помпа вече е взето. Остава само да изберете каква да закупите.

Защо е полезна

Най-широко приложение намират помпите в селскостопанските дейности. Най-удобният и евтин начин за поливането на градината или на моравата е като се използва алтернативен източник. За изпомпването на водата от собствения си кладенец или от резервоар за дъждовна вода инвестицията е еднократна.

Устройството е полезно и за промишлени цели. 

Какви видове има

 • хидрофор;
 • градинска;
 • потопяема;
 • високонапорна;
 • бензинова;
 • електрическа;
 • за отпадни води;
 • за чиста вода;
 • мултифункционални.

На какво да обърнете внимание при избора

Разликата между различните варианти е доста съществена, така че не трябва правите компромиси с качеството. Безпроблемното функциониране зависи именно от него.

Вземете предвид:

 • производител (доверявайте се само на проверени имена);
 • дебит;
 • воден стълб.

Как помага в избора ни Bazar.bg

Всеки от посочените видове помпи може да бъде открит на в тематичния ни раздел с обяви. Проучете показателите, а директната връзка, която ви предоставяме с продавача, дава възможност да зададете допълнителни въпроси и да се ориентирате дали точно това устройство отговаря на вашето търсене. Можете да се информирайте също за монтажа и специфики при експлоатацията.

Някои от продуктите са напълно нови с гаранция. Други са втора употреба в добро състояние на отлична цена. Продават се също части за всяко от устройствата. Възползвайте се от добрите възможности сега!

Обяви за Търговско оборудване Обяви за Хотелско и ресторантьорско оборудване Обяви за Фризьорско и козметично оборудване Обяви за Индустриална авто техника Обяви за Медицинско оборудване Обяви за Селскостопанска авто техника Обяви за Инструменти Обяви за Машини и промишлено оборудване Обяви за Офис обзавеждане и материали
Обяви за Водни помпи в гр. Пловдив Обяви за Водни помпи в гр. София Обяви за Водни помпи в гр. Хасково Обяви за Водни помпи в гр. Варна Обяви за Водни помпи в гр. Велико Търново Обяви за Водни помпи в гр. Стара Загора Обяви за Водни помпи в гр. Бургас Обяви за Водни помпи в гр. Асеновград Обяви за Водни помпи в гр. Пазарджик Обяви за Водни помпи в гр. Монтана Обяви за Водни помпи в гр. Сливен Обяви за Водни помпи в гр. Ямбол Обяви за Водни помпи в гр. Шумен Обяви за Водни помпи в гр. Разград Обяви за Водни помпи в гр. Свищов Обяви за Водни помпи в гр. Казанлък Обяви за Водни помпи в гр. Червен бряг Обяви за Водни помпи в с. Капитан Димитриево Обяви за Водни помпи в гр. Перник Обяви за Водни помпи в гр. Благоевград Обяви за Водни помпи в гр. Видин Обяви за Водни помпи в гр. Враца Обяви за Водни помпи в гр. Горна Оряховица Обяви за Водни помпи в гр. Димитровград Обяви за Водни помпи в гр. Русе Обяви за Водни помпи в гр. Свиленград Обяви за Водни помпи в гр. Сандански Обяви за Водни помпи в гр. Плевен Обяви за Водни помпи в гр. Дупница Обяви за Водни помпи в гр. Самоков Обяви за Водни помпи в гр. Севлиево Обяви за Водни помпи в гр. Търговище Обяви за Водни помпи в гр. Ловеч Обяви за Водни помпи в гр. Кюстендил Обяви за Водни помпи в гр. Златица Обяви за Водни помпи в с. Лозен
Подобни предложения: Евтин малък гардероб русе , Евтин гардероб варна , Евтин гардероб бургас