Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/11
Добавена 22 мар, 09:04 ч.
3993 Wifi стаен термометър хигрометър със сензор за температура и влажност
31,90 лв
Доставка: Купувача
Състояние: Ново
Описание
Изпращам с опция за преглед преди да е плати, стойността на пратката* ЗА ПОРЪЧКИ можете да се обадите на ‎877100215 или да ми изпратите лично съобщение с телефон за контакти, до къде да бъде изпратена пратката, име и фамилия на получателя!!!

Wifi стаен термометър хигрометър със сензор за температура и влажност

Искате да се наслаждавате на комфортен и здравословен живот в своя дом? Вярно е, че температурата и влажността играят важна роля в това отношение. Затова представяме ви нашия WiFi стаен термометър и влагомер - интелигентно устройство, което ще ви помогне да поддържате идеалната климатична среда в помещението с лекота и удобство.

Този смарт уред е основен инструмент, който ви дава възможност да следите температурата и влажността на околната среда в реално време. Чрез вградения WiFi модул, термометърът и влагомерът се свързва към вашия домашен рутер, позволявайки ви да го контролирате от всяко място през мобилното си приложение.

Но това е само началото. Този интелигентен уред ви предлага множество функции и възможности. Стремим се да направим вашия живот по-лесен и по-удобен. Използвайте го, за да получавате известия на вашия смартфон, когато температурата и влажността в помещението достигнат предварително зададените параметри.

Но тук не свършват полезните функции. Този WiFi стаен термометър и влагомер също така ви позволява да задавате автоматизирани сценарии. Свържете го с други смарт устройства в дома си, като климатици, отоплителни системи или осветление, и настройте ги да се активират автоматично, когато определени стойности на температурата или влажността са достигнати.

Опитайте се да си представите - стига вече да се притеснявате за високата или ниска температура, или да се тревожите за прекомерната влажност. Сега, с WiFi стаен термометър и влагомер, можете да се отпуснете и да имате пълен контрол върху вашата обстановка.

Всичко, което трябва да направите, е да инсталирате безплатното мобилно приложение и да свържете WiFi стаен термометър и влагомер с вашия домашен рутер. След това можете да следите и контролирате температурата и влажността в реално време, както и да получавате предупреждения, когато те отклонят от желаните стойности.

Ако сте любител на данните и анализите, ще оцените и възможността да преглеждате отчети и графики за изминали периоди. Това ви позволява да откриете тенденции и да вземете информирано решение за подобряване на вашата обстановка.

Независимо дали сте вкъщи, на работа или на път, вие винаги ще имате достъп до информацията, която ви интересува. С WiFi стаен термометър и влагомер можете да контролирате и настройвате своята обстановка, където и да се намирате.

Така че, защо да продължавате да губите енергия и финансови средства чрез неправилно отопляване или охлаждане на дома си? Започнете да се грижите за комфорта и здравето си с WiFi стаен термометър и влагомер - интелигентно устройство, което ви дава контрол и информация, където и да се намирате.


PREMIUM
376 рейтинг
В Bazar.BG от 10 януари 2017г.
Последно активен днес в 07:24 ч.
Отговаря бързо
Телефон(и): 0877100215
http://dkshop.bg
гр. Варна
Варна
Карта
Преглеждания: 65
Отмени
Съобщение
Може да прикачите до 4 файла тип: jpg, jpeg, gif, png, pdf, doc, docx, odt, xls, xlsx, txt, zip, rar, tar