Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/16
Добавена 22 мар, 09:04 ч.
3957 Две лампи тип полилей с подвижен соларен и дистанционно управление
37 лв
Доставка: Купувача
Състояние: Ново
Описание
ТОПЛА ЖЪЛТА СВЕТЛИНА

СТУДЕНА БЯЛА СВЕТЛИНА

Изпращам с опция за преглед преди да се плати, стойността на пратката* ЗА ПОРЪЧКИ можете да се обадите на ‎877100215 или да ми изпратите лично съобщение с телефон за контакти, до къде да бъде изпратена пратката, име и фамилия на получателя!!!

Две лампи тип полилей с подвижен соларен и дистанционно управление

Тези висящи пендел лампи със соларен панел е идеалното решение за осветление на улични, градински или къмпинг пространства. Снабдена със 3-метров кабел, тя предлага 3 нива на контрол на яркостта и може да бъде използвана в радиус от 3 метра от соларния панел. Соларният панел разполага с копче за включване и изключване на светлината, а чрез дистанционното управление можете да регулирате яркостта и да зададете времето на осветяване. Лампата не се включва автоматично, а може да бъде включена или изключена с помощта на дистанционното управление.

Тези издръжливи лампи са устойчиви на вода (IP44) и разполагат със здрав корпус, изработен от висококачествена ABS пластмаса. Независимо от метеорологичните условия - дъжд, сняг, висока температура, устройството ще работи безпроблемно.

Инсталирането на тези слънчеви лампи е изключително лесно. Просто я поставете на мястото, където имате нужда от светлина, а панелът поставете на такова място, където ще получава достатъчно слънчева светлина. Със своите компактни размери, панелът може да бъде настроен под различни ъгли за оптимална ефективност.

PREMIUM
376 рейтинг
В Bazar.BG от 10 януари 2017г.
Последно активен вчера в 07:25 ч.
Отговаря бързо
Телефон(и): 0877100215
http://dkshop.bg
гр. Варна
Варна
Карта
Преглеждания: 92
Отмени
Съобщение
Може да прикачите до 4 файла тип: jpg, jpeg, gif, png, pdf, doc, docx, odt, xls, xlsx, txt, zip, rar, tar