Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/7
Добавена 22 мар, 09:04 ч.
2640 ПОСТАВКА ЗА КУХНЕНСКА ГЪБА И ДИСПЕНСЪР ЗА ТЕЧЕН ПРЕПАРАТ 2 В 1
8 лв
Доставка: Купувача
Състояние: Ново
Описание
Изпращам с опция за преглед преди да се плати, стойността на пратката* ЗА ПОРЪЧКИ можете да се обадите на ‎877100215 или да ми изпратите лично съобщение с телефон за контакти, до къде да бъде изпратена пратката, име и фамилия на получателя!!!

ПОСТАВКА ЗА КУХНЕНСКА ГЪБА И ДИСПЕНСЪР ЗА ТЕЧЕН ПРЕПАРАТ 2 В 1

Интериорът на нашата кухня е много важен разбира се, но не всякога става въпрос за много скъпи вещи и лукс. Винаги се стараем да направим така, че нашия кухненски плот да изглежда чист и подреден. Организацията в кухнята е въпрос на ред и хигиена. Ако всяко нещо си е на мястото, то почистването на чиниите и цялата кухня се превръща в рутина. Приспособлението дозатор плюс гъба е нещо, което можем да притежаваме срещу малка сума пари, но което ще бъде от огромна полза в домакинството. То е нещо, което почти не се забелязва от пръв поглед, но чиято полза е незаменима.


ОСОБЕНОСТИ:

Контейнерът с почистващ препарат за гъба може и да не е революционно изобретение, но скоро ще се превърне в запазена марка за кухненското ви оборудване. Като цяло е много удобен и практичен – с помощта му вашата кухненска гъба е винаги напоена с препарат и готова за употреба. Времето за измиване на чиниите ви ще се съкрати значително. С лекота почиствате кухненския си плот, печката и други повърхности. Препаратът, който поставяте в контейнера – дозатор е изцяло ваше решение, в зависимост от това дали ще миете съдовете, или ще ги подготвяте за миялната машина.


ДИЗАЙН:

Контейнерът е създаден от прозрачна сребристо-сива пластмаса. Лек е, но издържа на натиск. Поставената в него гъба ще подобри естетиката и хигиената на кухненския плот.


КАК ФУНКЦИОНИРА:

Просто натискате гъбата в контейнера и пресата се задейства, препаратът се качва по тръбичката и гъбата се овлажнява с точно толкова е нужно. Вече можете да я ползвате по предназначение. Консистенцията на сместа в дозатора, може да бъде разредена.


ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ:

Описание на продукта: Преса за сапун от второ поколение;

Материал на продукта: ABS пластмаса;

Бруто тегло: 230 грама;

Размер на цветната кутия: 14.5 * 10 * 13 см;

Цвят: Сив.

СЪДЪРЖАНИЕ НА ОПАКОВКАТА:

1 бр. Дозатор с гъба;


PREMIUM
376 рейтинг
В Bazar.BG от 10 януари 2017г.
Последно активен днес в 07:25 ч.
Отговаря бързо
Телефон(и): 0877100215
http://dkshop.bg
гр. Варна
Варна
Карта
Преглеждания: 50
Отмени
Съобщение
Може да прикачите до 4 файла тип: jpg, jpeg, gif, png, pdf, doc, docx, odt, xls, xlsx, txt, zip, rar, tar