Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/13
Добавена 29 мар, 08:43 ч.
3984 Комплект чанти органайзери за куфар 8 части
22 лв
Доставка: Купувача
Състояние: Ново
Описание
Изпращам с опция за преглед преди да се плати, стойността на пратката* ЗА ПОРЪЧКИ можете да се обадите на ‎877100215 или да ми изпратите лично съобщение с телефон за контакти, до къде да бъде изпратена пратката, име и фамилия на получателя!!!

Комплект чанти органайзери за куфар 8 части

Колкото по-добре е организиран куфарът ви, толкова повече багаж ще може да сместите в него и ще се ориентирате лесно къде се намират различните дрехи и вещи. Комплект за организиране на багажа, който е създаден именно за тази цел. С него багажът ви ще бъде по-спретнат и подреден от всякога и никога повече няма да се наложи да използвате грозни шумящи найлонови торбички за целта.


Оптимизирай багажа си с органайзери за куфар 8 части

Комплект чанти органайзери за куфар 8 части, който е идеален за опаковане и съхраняване на дрехи, аксесоари, бельо, обувки и козметика.


Комплектът е създаден да улесни пътуващия при организиране на багажа в куфар. Затова всяка чанта е с различни размери и форма, което позволява да подредите оптимално принадлежностите си, използвайки рационално пространството в куфара.


Всички чанти се отварят и затварят с цип. Триете по-големи чанти са с капак от мрежа и дръжка и са идеални за съхраняване на дрехи, тъй като през капака може да виждате какво има вътре. Трите по-малки чанти са изработени от водоустойчиви материали и са перфектно решение за обувки, пране, козметика и други аксесоари и принадлежности.


Комплектът е създаден да се вмести перфектно в куфар с размери, отговарящи на допустимия ръчен багаж за самолети.


Особености на комплекта органайзери за куфар

С Комплект чанти органайзери за куфар 8 части вече може да опаковате багажа си лесно и да спестите място, използвайки оптимално наличното пространство. Плюс вече няма да се налага да се чудите как да съхранявате използваните през пътуването дрехи.


PREMIUM
376 рейтинг
В Bazar.BG от 10 януари 2017г.
Отговаря бързо
Телефон(и): 0877100215
http://dkshop.bg
гр. Варна
Варна
Карта
Преглеждания: 161
Отмени
Съобщение
Може да прикачите до 4 файла тип: jpg, jpeg, gif, png, pdf, doc, docx, odt, xls, xlsx, txt, zip, rar, tar