Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/11
Добавена 29 мар, 08:43 ч.
3986 Кутия за четка и паста за зъби - за съхранение
7,90 лв
Доставка: Купувача
Състояние: Ново
Описание
Изпращам с опция за преглед преди да се плати, стойността на пратката* ЗА ПОРЪЧКИ можете да се обадите на ‎877100215 или да ми изпратите лично съобщение с телефон за контакти, до къде да бъде изпратена пратката, име и фамилия на получателя!!!

Кутия за четка и паста за зъби - за съхранение и транспортиране по време на пътуване

Чудите се кой е най-добрият и хигиеничен начин за съхраняване на вашата четка за зъби?


Всички знаем, че поддържането на добра устна хигиена е в основата на доброто дентално здраве и красивата усмивка. Изборът на правилна четка е може би най- важният момент за поддържане на устната хигиена, но също толкова важен момент е нейното правилно съхранение. Макар тя да е само начин за почистване на зъбите, ако не бъде съхранявана правилно, може да се превърне в източник на бактерии.

Причината за това замърсяване е оставянето на главата за миене на открито- миете си зъбите и оставяте четката, без да сложите капаче с което да я защитите.


Ето защо ние ви предлагаме чудесен и хигиеничен начин за съхраняване на вашата четка за зъби. Представяме на вашето внимание- кутия за съхранение на четка за зъби от ново поколение. Благодарение на този уникален продукт, вие ще осигурите на четката си за зъби отлично хигиенично съхранение.


Кутията е подходяща за съхранение на четка и паста за зъби, осен това горната част, от която е съставена ви позволява да я използвате в ежедневието си, като чаша за вода при миене на зъби. Компактната ѝ форма, ви позволява лесна преносима. Лека и здрава.


Идеално и удобно средство за съхранение на вашите четка, и паста за зъби в дома, при пътувания или ваканции. Навсякъде и по всяко време, тази удобна и компактна кутия за съхранение на четка за зъби ще гарантира на четката ви за зъби отлична хигиена.


376 рейтинг
В Bazar.BG от 10 януари 2017г.
Последно активен вчера в 06:23 ч.
Отговаря бързо
гр. Варна
Варна
Карта
Преглеждания: 48
Отмени
Съобщение
Може да прикачите до 4 файла тип: jpg, jpeg, gif, png, pdf, doc, docx, odt, xls, xlsx, txt, zip, rar, tar