Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/17
Добавена 14 апр, 07:41 ч.
3970 Силиконова подложка за мивка с улеи за оттичане
9 лв
Доставка: Купувача
Състояние: Ново
Описание
Изпращам с опция за преглед преди да се плати, стойността на пратката* ЗА ПОРЪЧКИ можете да се обадите на ‎0877100215 или да ми изпратите лично съобщение с телефон за контакти, до къде да бъде изпратена пратката, име и фамилия на получателя !!!

Спрете да почиствате плотовете на мивката от пръските вода, след като сте я използвали! Поставете нашата подложката и оставете водата сама да се изтече.
Тази подложка е и органайзер, с който можете бързо и ефективно да подредите пространството на кухненския плот или банята. Изработена е от силикон с улей за отцеждане, подложката органайзер не задържа влага и предотвратява размножаването на бактерии, мухъл, плесен, миризма и др. Релефния й дизайн, ще задържи всичко на мястото. С нея можете да организирате и освободите място на кухненския плот, като всичко ще е подредено и лесно достъпно за употреба. Модела е стандартен, подходящ за всички мивки без значение дали са в кухнята, банята и на друго място.


Характеристики


Тип на продукта: Подложка за мивки
Материал: Силикон
Цвят: Сив
Съдържание на пакет: 1 подложка за мивки


Размер


Дължина: 37 см.
Ширина: 14 см.
Височина: 0,5 см.
PREMIUM
376 рейтинг
В Bazar.BG от 10 януари 2017г.
Отговаря бързо
Телефон(и): 0877100215
http://dkshop.bg
гр. Варна
Варна
Карта
Преглеждания: 40
Отмени
Съобщение
Може да прикачите до 4 файла тип: jpg, jpeg, gif, png, pdf, doc, docx, odt, xls, xlsx, txt, zip, rar, tar