Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/8
Добавена 13 апр, 07:08 ч.
3859 Силиконова четка за тоалетна Smart Pulse Lumina
7 лв
Доставка: Купувача
Състояние: Ново
Описание
Изпращам с опция за преглед преди да се плати, стойността на пратката* ЗА ПОРЪЧКИ можете да се обадите на ‎0877100215 или да ми изпратите лично съобщение с телефон за контакти, до къде да бъде изпратена пратката, име и фамилия на получателя !!!

Описание
Силиконовата четка за тоалетна Smart Pulse Lumina от материал TPR е висококачествен, професионален почистващ инструмент, предназначен за ефективно и ефикасно почистване на тоалетни и други повърхности в банята. Изработена от издръжлив TPR материал, четката е проектирана да издържа на износване, което гарантира, че може да се използва дълго време..
Четката разполага със силиконови влакна, които са достатъчно меки, за да предотвратят увреждане на тоалетните повърхности, като същевременно са ефективни при премахване на упорити петна и натрупвания. Четката също е лесна за почистване и поддръжка, което гарантира, че остава хигиенична и санитарна след всяка употреба.
Включеният държач със стикери за стена с лепило позволяват лесна инсталация и съхранение, което прави удобно да държите четката под ръка за бързо и лесно почистване. Лепилото е здраво и надеждно, което гарантира, че държачът остава сигурно на място върху всяка повърхност в банята.
Като цяло, силиконовата тоалетна четка от материал TPR с държач за стикери за стена и лепило е универсален и ефективен инструмент за почистване, който е идеален както за жилищни, така и за търговски бани. Неговата висококачествена конструкция, издръжливостта и лекотата на използване го правят идеален избор за всеки, който търси надеждно и ефективно решение за почистване на тоалетна.

PREMIUM
376 рейтинг
В Bazar.BG от 10 януари 2017г.
Последно активен днес в 11:32 ч.
Отговаря бързо
Телефон(и): 0877100215
http://dkshop.bg
гр. Варна
Варна
Карта
Преглеждания: 42
Отмени
Съобщение
Може да прикачите до 4 файла тип: jpg, jpeg, gif, png, pdf, doc, docx, odt, xls, xlsx, txt, zip, rar, tar