Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/16
Добавена 30 апр, 10:02 ч.
3953 Соларни лампички за градина "Светулки" - с 12 броя лед светлини
15,80 лв
Доставка: Купувача
Състояние: Ново
Описание
Изпращам с опция за преглед преди да се плати, стойността на пратката* ЗА ПОРЪЧКИ можете да се обадите на ‎0876680384 или да ми изпратите лично съобщение с телефон за контакти, до къде да бъде изпратена пратката, име и фамилия на получателя !!!

Соларни лампички за градина "Светулки" - с 12 броя лед светлини

Външно осветление, осветление, захранвано от слънчева енергия. Представяме ви слънчевите светлини Dancing with the Wind Fireflies - най-доброто решение за външно осветление, което ще накара двора ви да оживее! Тези захранвани със слънчева енергия светлини не са обикновените градински светлини - те са проектирани така, че да имитират хипнотизиращия танц на светулките, когато духа вятър.

Ето някои от основните характеристики и предимства на нашите соларни светлини Dancing with the Wind Fireflies:

- Устойчивост на атмосферни влияния: Тези светлини могат да се справят с всякакви метеорологични условия, независимо дали са летни или зимни. Те са създадени, за да издържат и ще продължат да осветяват двора ви години наред.

- Уникален дизайн: Нашите соларни светлини се поддържат от меки и гъвкави жици, които им позволяват да се люлеят и да се люлеят от вятъра. Това създава зашеметяващ визуален ефект, който със сигурност ще впечатли приятелите и семейството ви.

- Захранване със слънчева енергия: Тези светлини се захранват от слънцето, което означава, че са екологични, рентабилни и лесни за инсталиране. Просто ги поставете на слънчево място и наблюдавайте как осветяват двора ви през нощта.

- Универсални: Тези светлини са идеални за всяко външно пространство, независимо дали имате голяма градина или малък вътрешен двор. Те добавят докосване на магия и причудливост към всяка обстановка, което ги прави идеални за партита, събирания или романтични вечери у дома.

Нашите слънчеви светлини Танцуващи с вятъра светулки са нещо повече от практично решение за осветление - те са произведение на изкуството, което ще превърне вашето външно пространство във вълшебна страна на чудесата. Така че защо да се задоволявате с обикновени градински светлини, когато можете да имате нещо необикновено? Поръчайте своите слънчеви светлини Dancing with the Wind Fireflies днес и се пригответе да бъдете омагьосани!


PREMIUM
376 рейтинг
В Bazar.BG от 10 януари 2017г.
Последно активен днес в 19:08 ч.
Отговаря бързо
Телефон(и): 0877100215
http://dkshop.bg
гр. Варна
Варна
Карта
Преглеждания: 59
Отмени
Съобщение
Може да прикачите до 4 файла тип: jpg, jpeg, gif, png, pdf, doc, docx, odt, xls, xlsx, txt, zip, rar, tar