Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/4
Добавена 17 мар, 08:15 ч.
1237 SCHOLL ГЕЛ СТЕЛКИ ЗА РАБОТА - GEL ACTIV WORK
19,90 лв
Доставка: Купувача
Състояние: Ново
Описание
Изпращам с опция за преглед преди да се плати, стойността на пратката* ЗА ПОРЪЧКИ можете да се обадите на ‎0877100215 или да ми изпратите лично съобщение с телефон за контакти, до къде да бъде изпратена пратката, име и фамилия на получателя !!!

Умората в краката се явява вече хроничен проблем в натовареното ни ежедневие. Използвайте иновациите на световните производители за да промените и подобрите начина си на живот.

Стелките с активен гел Scholl active gel comfort са продукт, който ще премахне ежедневната умора в краката. Технологията Gel Activ™ омекотява натоварването на стъпалата при всяка ваша стъпка, подобрявайки и олекотявайми вашите движения.

Двата цвята гел са с различна твърдост. По този начин стелката Гел Актив осигурява едновременно мекота при стъпване разпределяйки тежестта и поддържа свода на стъпалото в нужната позиция. Благодарение на еластичността и комбинацията меко/твърдо напрежението и умората в краката на местата с най-голямо натоварване чувствително намалява. Това са уникални стелки, с които вероятността да посетите ортопед в бъдеще намалява значително!


Описание на Стелки Scholl Activ Gel:


  • Три различни типа стелки: за ежедневна употреба, за спорт и за работа. Изберете вида, който искате да закупите от менюто по-горе;
  • Препоръчани от световно известни ортопеди.
  • Поемат и разпределят тежестта при стъпване;
  • Комфорт и удобство през целият ден;
  • Подходящи за всички видове обувки: официални, спортни, работни;
  • Два типоразмера: женски - размер 38 - 42, с нарисувана жена в розово, долен ляв ъгъл или мъжки - размер 42 - 48, с нарисуван мъж в синьо, долен ляв ъгъл; Изберете нужния ви размер при поръчка от падащото меню по-горе.
  • Опаковка - 1 чифт /2бр. стелки Scholl active gel/

Употреба:


  • Изрежете стелката според номера който носите;
  • Поставете стелката с двуцветният гел към обувката.
  • Сменяйте стелките на 6 месеца или при признаци за износване;

PREMIUM
376 рейтинг
В Bazar.BG от 10 януари 2017г.
Последно активен днес в 00:18 ч.
Отговаря бързо
Телефон(и): 0877100215
http://dkshop.bg
гр. Варна
Варна
Карта
Преглеждания: 34
Отмени
Съобщение
Може да прикачите до 4 файла тип: jpg, jpeg, gif, png, pdf, doc, docx, odt, xls, xlsx, txt, zip, rar, tar