Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/13
Добавена 31 мар, 10:37 ч.
4243 Алуминиево тиксо за изолация - 5 метра
6,50 лв
Доставка: Купувача
Състояние: Ново
Описание
РАЗМЕР

  • ШИРОЧИНА 5 см - дължина 5 метра - 6,50лв

  • ШИРОЧИНА 10 см - дължина 5 метра - 9,40лв

Изпращам с опция за преглед преди да се плати, стойността на пратката* ЗА ПОРЪЧКИ можете да се обадите на ‎0877100215 или да ми изпратите лично съобщение с телефон за контакти, до къде да бъде изпратена пратката, име и фамилия на получателя !!!

Алуминиево тиксо за изолация - 5 метра

Ремонтната лента е издръжливо и универсално алуминиево тиксо, което може да се използва за много цели. Изработено от самозалепваща се битумна водоустойчива гума е термоустойчиво алуминиево фолио. Устойчив е на UV лъчи, вода, високи и ниски температури, което го прави идеален избор за ремонт на всякакви предмети на закрито и на открито. Благодарение на своята гъвкавост, лентата лесно се залепва към различни повърхности и може да се използва върху различни материали, включително метал, дърво, стъкло, гума и пластмаса.

Тиксото е незаменим инструмент във всяка домашна кутия с инструменти. Може да се използва за ремонт на течове на тръби, напукани мебели, скъсани торби, запечатване на палатки и много други. Използва се от професионалисти като електротехници, водопроводчици и механици. Наличната ролка с дължина 5 метра и ширина 5 или 10см (според избраната опция) е лесна за използване и не изисква специални умения и инструменти. Снабден със силно гумено лепило.

Предлаганото от нас тиксо се състои от гъвкав бутилов адхезивен слой, който е закрепен отвън с алуминиева лента. Благодарение на тази конструкция, тиксото е много здраво, устойчиво на механични повреди и надрасквания и същевременно гъвкаво, което е изключително важно при ремонт на неравни повърхности или предмети с неправилна форма.


PREMIUM
376 рейтинг
В Bazar.BG от 10 януари 2017г.
Последно активен днес в 07:24 ч.
Отговаря бързо
Телефон(и): 0877100215
http://dkshop.bg
гр. Варна
Варна
Карта
Преглеждания: 24
Отмени
Съобщение
Може да прикачите до 4 файла тип: jpg, jpeg, gif, png, pdf, doc, docx, odt, xls, xlsx, txt, zip, rar, tar