Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/7
Добавена 30 май, 14:59 ч.
Тактическа жилетка Black SWAT Texar
93 лв
Доставка: Купувача
Състояние: Ново
Описание
Бързо обслужване и сигурна доставка до офис на Еконт или Спиди с опция ПРЕГЛЕД И ТЕСТ! ПИШЕТЕ ни на лично съобщение в Bazar.bg или се ОБАДЕТЕ на посочения телефон!

Тактическа жилетка SWAT TEXAR с множество джобове и регулируем размер.


Тактическа жилетка от полската фирма TEXAR, модел SWAT. Изработена от висококачествен синтетичен материал, много издръжлив и устойчив на всякакви повреди или износване., дори след многократно изпиране (с хладка вода). Пришитата здрава дишаща мрежа увеличава значително комфорта при носене и предпазва от прегряване. Разполага с 9 джоба: 1 джоб в предната част за радио, джобове за MP5, M16, G36 и други пълнители, джобове за боеприпаси, спрей и аптечка. Тактическата жилетка SWAT е удобна за употреба, не ограничава движението, позволява свободно движение. Може да се регулира бързо както във вертикално, така и в хоризонтално направление.
Предназначена за професионалисти, униформени служители и любители на ASG и оцеляване. Позволява да се монтират други торбички и аксесоари от друго оборудване.

Марка: TEXAR


Материал: Synthetic


PREMIUM
4 рейтинг
В Bazar.BG от 03 май 2023г.
Последно активен днес в 08:38 ч.
Отговаря бързо
Телефон(и): 0899062253
https://revolver.bg
Лозенец
гр. София
Карта
Преглеждания: 85
Отмени
гр. София, Лозенец
 
Още подобни обяви от Лозенец, гр. София
Обратно към обявата