Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/18
Добавена 26 апр, 23:50 ч.
2529 3 броя органайзери за козметика
11,90 лв
Доставка: Купувача
Състояние: Ново
Описание
Изпращам с опция за преглед преди да се плати, стойността на пратката* ЗА ПОРЪЧКИ можете да се обадите на ‎0876680384 или да ми изпратите лично съобщение с телефон за контакти, до къде да бъде изпратена пратката, име и фамилия на получателя !!!

Комплект 3 броя органайзери за козметика за пътуване - прозрачни

Комплект прозрачни несесери за пътуване - 3 броя ☝️

✨ Вече не е нужно да се притеснявате за опаковането за по-кратки и по-дълги пътувания , защото имаме идеалното решение за вас!!

Нашият комплект се състои от три прозрачни козметични чанти , затварящи се с удобен цип. Благодарение на това лесно ще можете да отделите всичките си тоалетни принадлежности и аксесоари за грим, осигурявайки перфектна организация по време на пътуване ☀️

Сега можете да сте сигурни , че всички необходими неща ще бъдат безопасни и лесно достъпни в багажа ви. Не само, че ще имате всичко под контрол , но и ще избегнете стреса от търсенето на необходимите артикули сред разпръснатата козметика.

✅ Нашите прозрачни козметични чанти са не само практични, но и стилни.


✅ Благодарение на прозрачния им дизайн можете лесно да намерите всеки предмет, без да се налага да го изваждате.


✅ В допълнение, компактният им размер ги прави идеални за всеки багаж, без да заемат много място.


КОМПЛЕКТ 3 КОЗМЕТИЧНИ ЧАНТИ TRAVEL HOLIDAY HOLIDAY Код на производителя празници празници почивка свободно време козметика

✅ Голям капацитет: Настройте размерите на всяка тоалетна чанта според вашите нужди, оптимизирайки пространството в куфара. Те ще поберат всички необходими тоалетни принадлежности при пътуване.


✅ Високо качество: Изработени от издръжлив прозрачен PVC, тоалетните чанти са здрави и издръжливи. Допълнителното подсилване на ключалките осигурява по-голяма издръжливост. Вашите тоалетни принадлежности ще бъдат защитени от влага, а в случай на теч багажът ви ще остане сух.


✅ Прозрачност : Напълно прозрачни, те позволяват съдържанието да се вижда, без да е необходимо да го отваряте, което е особено полезно на летищата.


✅ Практично: Водоустойчивите тоалетни чанти гарантират, че съдържанието няма да се разлее върху останалия ви багаж. Най-голямата тоалетна чанта има удобни презрамки, така че можете да я носите като дамска чанта.


✅ Гъвкав: Идеален за ваканционни пътувания, кратки пътувания, обучение, басейн и домашно съхранение.


✅ Лесно почистване: Тоалетните принадлежности са изключително лесни за почистване. Просто ги избършете с влажна кърпа, за да отстраните всякакви замърсявания.

• Размери на комплект 1:

- Голяма чанта с централен цип - 30 см х 10 см х 22 см

- Средна чанта с централен цип - 24 см х 5 см х 20 см

- Малка чанта с централен цип - 18 см х 4 см х 14 см;

• Размери на комплект 2:

- Голяма чантичка с дръжка - 23 х 16 х 11см

- Средна чантичка с дръжка - 20 х 15 х 10.5см

- Малка чантичка без дръжка - 19.5 х 13.5 х 6.5см


PREMIUM
160 рейтинг
В Bazar.BG от 12 ноември 2020г.
Последно активен днес в 00:03 ч.
Телефон(и): 0877100215
https://dkshop.bg/
гр. Варна
Варна
Карта
Преглеждания: 16
Отмени
Съобщение
Може да прикачите до 4 файла тип: jpg, jpeg, gif, png, pdf, doc, docx, odt, xls, xlsx, txt, zip, rar, tar