Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/16
Добавена 08 юли, 09:29 ч.
Продава КЪЩА, гр. Костинброд, област София област
339 000 € (514 € кв. м.)
Не се начислява ДДС
Тип сделка: Продава Къща в гр. Костинброд

Квадратура: 660 кв. м.
Описание
Локацията: гр. Костинброд е административен център на община Костинброд. Намира в Софийската котловина на около 16 km северозападно от центъра на София. Регионът на днешен Костинброд е известен с минералните си води още от римско време. Южно от него в покрайнините му е минавал древен римски път за Константинопол. В Костинброд има два уникални антични паметника късноримската резиденция Скретиска (Palatium Scretisca) на Константин Велики и пътната станция Скретиска (Mutatio Scretisca) първата спирка западно от Сердика.Сградата: Къщата е на ъгъл между две тихи улици, с прилежащи три надземни етажа и сутерен със застроена площ 660 кв.м в УПИ от 731 кв. м., изрядни документи, ток /трифазен и монофазен/ и вода, централен водопровод и отделно кладенец, централна канализация и газ. Целогодишен бърз достъп по асфалтов път. Сградите в непосредствена близост са предимно еднофамилни къщи и вили. В близост е центърът на гр. Костинброд. Междуградски транспорт, хранителни магазини, ресторанти, аптека, банка, детска градина, училище и всичко необходимо за удобен живот в спокойна градска среда.Разпределение: Сутерен със застроена площ от 150,05 кв.м., състоящ се от четири светли помещения, придружени със склад, баня с тоалетна и отделно тоалетна.

Етаж 1. със застроена площ от 268,36 кв.м., състоящ се от две спални, просторна дневна със слънчева трапезария и кухненска част, баня с тоалетна и отделно тоалетна.

Етаж 2. със застроена площ от 228,35 кв.м., състоящ се от четири спални, две бани с тоалетна, просторна дневна със слънчева трапезария и възможност за кухненска част.

Етаж 3. със застроена площ от 164,05 кв.м. отворено( open space ) пространство с възможност и потенциал за индивидуално сепариране, спрямо нуждите и потребностите на живущите.

Имота разполага с три индивидуални гаражни клетки с удобен достъп от улицата и бърза, топла връзка към къщата и дневната на партерният етаж.

Двора е слънчев и с правилни форми. Разполага с готов проект за барбекю.

Не се колебайте дали това е вашият имот, а елате и се уверете сами!
В Bazar.BG от 11 септември 2013г.
Последно активен днес в 21:45 ч.
гр. Костинброд
София област
Карта
Преглеждания: 273
Отмени
гр. Костинброд, София област
 
Обратно към обявата