Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/15
Добавена 14 апр, 20:26 ч.
Продава КЪЩА, гр. Костинброд, област София област
313 000 € (1326 € кв. м.)
Цената е с включено ДДС
Тип сделка: Продава Къща в гр. Костинброд

Квадратура: 236 кв. м.
Описание
Директно от инвеститор, без комисиона от купувача!

Dream Life Village е затворен комплекс от 10 еднофамилни двуетажни къщи, всяка със собствен двор отделни ПИ с площ от 462,50 кв. м. до 603,00 кв. м.
Разположен е на комуникативно място в близост до центъра на гр. Костинброд. Комплексът предоставя възможности за постоянно живеене извън София, както и за бързо придвижване до столицата (само на 10 километра от София). Степента на завършване на шпакловка и замазка.

Разпределението по етажи е както следва:

Първи етаж на кота +0,00 (с обща площ 118 кв. м, от които навес 19 кв. м) Включва антре, дневна с кухненски бокс, спалня с баня, техническо помещение, WC, коридор, навес.
Ниво на кота +3,10 (с обща площ 118 кв. м) Включва спалня с гардеробно и баня, две спални, баня, мокро помещение, коридор, тераса.
Всекидневната на първия етаж е с изложение юг/изток, а навесът и терасата са от южната страна на къщата. Предвидени са две паркоместа.

Конструкцията на сградата е монолитна стоманобетонова, скелетно-гредова, с вертикални елементи колони и шайби и хоризонтални елементи греди и плочи. Стените представляват тухлени зидове, като външните са с дебелина 25 см, с топлоизолация от EPS 12 см за стените с мазилка и XPS 10 см за зоната на цокъла. Вътрешните стени са с дебелина 12 см, също тухлени. Инсталационните шахти са оградени с гипскартонови стени.
Покривът е четирискатен, с дървена конструкция, разположен върху стоманобетонна плоча, с топлоизолация и керемиди по скатовете.
За оформянето на фасадите са заложени материали с високо качество и осигуряващи модерния облик на сградата.Изпълнена е бяла минерална мазилка, каменна облицовка по цокъла на сградата и по част от южните фасади. Дограмата е Алуминиева- 'Aliplast' ( Белгия), с прекъснат термо-мост. Стъклопалета е троен 4 мм с високоенергиини и нискоемисионни Ка стъкла.На терасите е монтиран метален парапет.
На покрива на къщата има фотоволтаична инсталация, за производство на електрическа енергия, за собствени нужди. Комплексът няма такса поддръжка.

Технически показатели:

Имотът попада в устройствена зона Жм , със следните пределно допустими параметри на застрояване:

Плътност на застрояване: 40%
Кинт: 1,2
Минимално озеленяване: 60%
Максимална кота корниз: 10 кв. м.

Показатели на жилищната сграда:

ЗП: общо 118 кв. м.
РЗП: 236 кв. м.

За допълнителни въпроси относно това ексклузивно предложение, моля не се колебайте да ни потърсите.
В Bazar.BG от 30 септември 2020г.
Последно активен 05 декември 2023г. в 13:05 ч.
гр. Костинброд
София област
Карта
Преглеждания: 2709
Отмени
гр. Костинброд, София област
 
Обратно към обявата