Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/5
Добавена 04 май, 15:01 ч.
Метален калъф за амуниции Кутия за военен и армейски масивен стоманен
79 лв
Доставка: Купувача
Състояние: Ново
Описание
30 Cal Метален калъф за амуниции Кутия за военен и армейски масивен стоманен държач Кутия за дълготрайна пушка, пушка Nerf Gun Амуниции 30 Сейф за съхранение

Контейнерът за амуниции е идеален за носене на предмети, които се нуждаят от защита. Тези кутии за амуниции разполагат с дръжка за носене отгоре с шарнирен капак и резе. Кутиите с амуниции очевидно са идеални за съхранение и транспортиране на боеприпаси до и от полигона, но също така са чудесен начин да организирате доставките за презареждане, отработен месинг, снаряди, презаредени боеприпаси и да направите страхотна кутия за инструменти. Тези кутии за амуниции разполагат с дръжки и резета от двата края на кутията, което прави капака напълно сваляем. Чудесно за съхранение на инструменти или всякакви други предмети, които може да искате да пазите от атмосферните фактори. Перфектен за защита на съкровища.

Класически военен стил и дизайн с възможност за подреждане
кара кутията за амуниции да придобие голяма популярност и цялата стоманена конструкция поддържа съхранението сухо и безопасно.
Херметичен
Пази вашите ценности чисти от мръсотия, прах и замърсявания. Гуменото уплътнение осигурява надеждна защита.
Стомана
Изграден по-твърд и по-здрав от евтино изработените пластмасови кутии. Цялата стоманена конструкция означава първокласна конструкция и дълготраен продукт.
Водоустойчив
Вашите лични вещи ще бъдат добре защитени от вода. Това може да поддържа нещата сухи, дори когато са напълно потопени под вода.


Спецификации:

-Модел AMMO 30:
Тегло нето: 1,7 кг
Външни размери: 175*275*95 мм
Вътрешни размери: 168*255*89MM
PREMIUM
55 рейтинг
В Bazar.BG от 18 октомври 2016г.
Последно активен вчера в 08:11 ч.
Телефон(и): 0899931720
гр. Шумен
Шумен
Карта
Преглеждания: 30
Отмени