Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/3
Добавена 10 май, 10:02 ч.
ПРОМО 14% Машина шпакловане и боядисване CIMEX HPS 12.220G
8 640 лв
Доставка: Продавача
Състояние: Ново
Описание

Cimex HPS 12.220G е индустриална машина за безвъздушно нанасяне на шпакловки и бои, предназначена за ежедневна употреба при високи натоварвания. Машината за шпакловка и боядисване е снабдена с бутална помпа, с хидравлично задвижване, на най-големия тайвански производител на индустриални хидравлични компоненти YEOSHE, която посредством ремъчна предавка се задвижва от 4-тактов бензинов двигател HONDA GX270.


Машина за безвъздушно шпакловане и боядисване HPS 12.220G е идеалното решение за нанасяне на материали с висок вискозитет, използване с няколко пистолета и работа на големи височини, дори при отсъствие на електрозахранване.


Машината може да работи с 4 пистолета едновременно:


1 пистолет – максимален размер на дюзата - 0,051"
2 пистолета – максимален размер на дюзата - 0,041"
3 пистолета – максимален размер на дюзата - 0,031"
4 пистолета – максимален размер на дюзата - 0.027"


Машината за пръскане на шпакловка и боядисване работи със следните материали:
Шпакловки, акрилни шпакловки, гипсови шпакловки с отворено време за работа, акрилни бои, грундове, емулсии, водоразтворими бои, бои съдържащи разтворители, антикорозионни покрития, огнезащитни покрития, тежки пластери, хидроизолации, смоли, пожарозащитни бои, пожарозащитни покрития, латекс, емайли, лакове, всички видове фасадни бои, покрития на водна основа, бои на химическа основа, емулсии, блажни бои, 100% акрилни покрития, фугиращи смеси, еластомерни покрития, бързосъхнещи бои, епоксидни покрития, огнезащитни покрития и хидроизолационни покрития, битумни емулсии.


Благодарение на хидравличното задвижване на помпата се постига значително по-бавен и дълъг ход на буталото (125 мм.) в сравнение с машините с директно електрическо задвижване.


Оребрения алуминиев картер за хидравлично масло е с обем от 13 литра, което увеличава с над 60% ресурса на помпата, намалява износването и загряването.


Буталото и работния сет на машината за шпакловане и боядисване се отличават с отлична износоустойчивост, дължаща се на два основни фактора – конструкция и използвани материали.


Както вече спомнехме, благодарение на хидравличното задвижване се постига по бавен и по дълъг ход. Това на практика води до значително намаляване броя цикли за единица време при които има триене. Т.е. е конкретния случай: по-ниски обороти = по малко триене и износване.

Работните повърхности на цилиндъра и буталото са с повърхностно карбонитриране и покритие от хром, което ги прави способни да издържат на агресивни и абразивни материали.


Предимства:


• Голям работен ресурс и ниски разходи за поддръжка
• Възможност за работа с 4 пистолета
• Универсалност – може да работи с огромен набор от материали
• Автономност – не е необходимо електрическо захранване
• Възможност за работа във височина до 80 метра (1 пистолет)
• Накланяща се бутална група за лесно зареждане, транспорт и съхранение
• Гаранция 24 месеца
• Безплатна доставка


Ползи:


• Висока производителност – намалява значително времето за завършване на вашият обект и намалява разходите за работна ръка
• Ниски експлоатационни разходи и голям работен ресурс
• Една машина за много дейности – шпакловане, боядисване, нанасяне на хидроизолации, нанасяне на пожарозащитни покрития и много други.
• Пълна автономност – не се нуждае от електрическо захранване, а при работа в затворено помещение, възможността да работи с маркуч с дължина до 90 метра (по хоризнонтал) позволява да бъде позиционирана извън помещението.
• Лесна за транспортиране и съхранение - големи пневматични колела за лесно придвижване по неравни терени и повърхности


Технически данни:


Задвижване: Двигател HONDA GX270 / 8.5 к.с.
Налягане: 228bar / 3300psi
Дебит: 15,0 L/min
Максимален размер на дюзата: 0,051” * 1 пистолет
Максимална дължина на маркуча: 90 м
Хидравлично масло: DTE24 32# общо 13 литра – при интензивна ежедневна употреба, препоръчваме смяна маслото на всеки 6 месеца
Тегло: 124 кг
Размери на опаковката: 104 / 75 / 97 / см


Окомплектовка:


Машина за безвъздушно шпакловане и боядисване HPS 12.220G – 1 бр.
Пистолет: 1 бр.
Струен удължител: 45 см – 1 бр
Маркуч за високо налягане: 25 метра – 1 брой
Дюзи: 539 – 1 бр. / 243 – 1 бр.
Комплект инструменти – 1 бр.
Двигателно масло 1 л. – 1 бр.
Масло за смазване на помпата: 250 мл. – 1 брой


В Bazar.BG от 28 септември 2015г.
Последно активен вчера в 00:02 ч.
гр. София
София-град
Карта
Преглеждания: 72
Отмени