Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/11
Добавена 15 май, 18:52 ч.
4270 2в1 гърне и седалка за тоалетна чиния със стълбичка за деца
47 лв
Доставка: Купувача
Състояние: Ново
Описание
ЦВЯТ

  • СИН

  • РОЗОВ

  • СИВ

Изпращам с опция за преглед преди да се плати, стойността на пратката* ЗА ПОРЪЧКИ можете да се обадите на ‎0877100215 или да ми изпратите лично съобщение с телефон за контакти, до къде да бъде изпратена пратката, име и фамилия на получателя !!!

2в1 гърне и седалка за тоалетна чиния със стълбичка за деца

Универсална тоалетна седалка, която помага на вашето дете да използва тоалетната. Уникалното на този продукт е, че може да се ползва като бебешко гърне, а след това да се ползва и като седалка за тоалетна чиния със стълбичка. Има ергономична, контурна форма, която повишава усещането за сигурност. Покритието е изработено от издръжлив материал, има нехлъзгаща се крачета и регулируеми крачета, които ви позволяват да настроите седалката към всяка тоалетна.

С тази тоалетна седалка вашето дете е една крачка по-близо до независимостта. Меката, удобна седалка, изработена от специален PVC материал, също се сваля и се почиства лесно.

PREMIUM
376 рейтинг
В Bazar.BG от 10 януари 2017г.
Последно активен днес в 07:41 ч.
Телефон(и): 0877100215
http://dkshop.bg
гр. Варна
Варна
Карта
Преглеждания: 17
Отмени
Съобщение
Може да прикачите до 4 файла тип: jpg, jpeg, gif, png, pdf, doc, docx, odt, xls, xlsx, txt, zip, rar, tar