Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/3
Добавена 22 май, 21:18 ч.
Светещ овлажнител за въздух, арома дифузeр за дом, офис и автомобил
15,90 лв
Доставка: Купувача
Състояние: Ново
Описание
Toзи елегантен дифузер има добра функция за анти-сухо изгаряне, автоматично изключване за 3 часа, непрекъснато пръскане, автоматично изключване за периодично пръскане за 6 часа и можете да рестартирате, за да продължите да го използвате.
Предлага се с нощна лампа; натиснете продължително, за да включите нощната лампа, натиснете продължително отново, за да изключите нощната лампа, цикъл по този начин. Работно напрежение: DC 5V; Работен ток: 350MA; Консумирана мощност: 2,5 W; Капацитет на резервоара за вода: 300 ML; Обем на пръскане: 30-40mL/H; Време за използване: Около 3-6 часа;
Лесен и лесен за работа. Включете захранването, щракнете върху бутона, за да включите режим на непрекъснато пръскане, и щракнете отново, за да включите режим на периодично пръскане. (Напръскайте за 3 секунди и спрете за 3 секунди)
Преносим и компактен по размер, ултра тих, много подходящ за пътуване, фитнес, йога, бебешка стая, бюро, нощно шкафче, офис, кола.
Работата в тихи условия ще донесе добър сън на децата и всички семейства без страх от шум и ще реши проблема с вредни вещества, суха кожа, главоболие, безсъние и т.н. с ароматерапията с хладна мъгла.

В Bazar.BG от 29 януари 2023г.
Последно активен днес в 20:07 ч.
Отговаря бързо
Център
гр. Стара Загора
Карта
Преглеждания: 23
Отмени
гр. Стара Загора, Център
 
Още подобни обяви от Център, гр. Стара Загора
Обратно към обявата