Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/8
Добавена 12 юни, 18:06 ч.
4262 Постелка за баня с вендузи против хлъзгане
11,80 лв
Доставка: Купувача
Състояние: Ново
Описание
ЦВЯТ

  • СИН

  • РОЗОВ

  • КРЕМАВ

Изпращам с опция за преглед преди да се плати, стойността на пратката* ЗА ПОРЪЧКИ можете да се обадите на ‎0877100215 или да ми изпратите лично съобщение с телефон за контакти, до къде да бъде изпратена пратката, име и фамилия на получателя !!!

Постелка за баня против хлъзгане

Постелката против хлъзгане е незаменим аксесоар за всеки, който търси комфорт и безопасност в банята си. Специалният материал и текстура са проектирани да предотвратят подхлъзване в мокри и сапунени условия, като така предпазват от неочаквани падания и наранявания.

Специално разработените вендузи гарантират, че постелката остава надеждно закрепена на гладки повърхности, като подовете на банята, ваната или душ кабината. Тя е идеална за употреба след къпане, когато повърхностите са най-мокри и склонни към хлъзгане.

Лесната поддръжка и чистота на постелката я правят практичен избор за всеки домакин. Просто я избършете или изплакнете под течаща вода, за да отстраните замърсяванията, без нужда от химикали или специални почистващи препарати. Така постелката е не само функционална, но и устойчива на износване, като може да се използва в различни помещения - от банята и басейна до кухнята и сауната, където предпазва от плъзгане по разнообразни повърхности.

размери: 77см х 45см

Комплектът включва:

1 брой противоплъзгаща постелка за баня


PREMIUM
376 рейтинг
В Bazar.BG от 10 януари 2017г.
Последно активен вчера в 10:53 ч.
Телефон(и): 0877100215
http://dkshop.bg
гр. Варна
Варна
Карта
Преглеждания: 14
Отмени