Роклички за бебе

Оценка 4.5 от 2 гласа.
Доставка с 10% отстъпка от Еконт + подарък
Намерихме 3 124 обяви
TOP обява
10 лв
гр. Варна
12 лв
гр. Пазарджик, Център
10 лв
гр. Разград
TOP обява
10 лв
гр. Варна
15 лв
гр. Пловдив
4 лв
яз. Батак, Пазарджик
13 лв
гр. Плевен, Дружба 1
8 лв
гр. Плевен, Дружба 1
5 лв
10 лв
гр. Варна
12 лв
гр. Бургас, Възраждане
18 лв
гр. Казанлък, Стара Загора
20 лв
20 лв
10 лв
гр. Бургас, Лазур
20 лв
гр. Берковица, Монтана
17,29 лв

Роклите за бебе като цяло са летни и пролетни дрешки, дизайните на които днес са невероятно атрактивни, разнообразни и подходящи за различни поводи. Кои са най-предпочитаните и предлаганите в онлайн обявите на Bazar.bg видове? Защо от тук е най-евтино да пазарувате и кое ни прави толкова предпочитани?

За кои поводи има бебешки рокли

В специалния раздел на сайта се предлагат различни видове рокли за бебета, които в зависимост от събитието могат значително да се различават. Предимно обаче са предназначени за:

  • Кръщене;
  • Изписване;
  • Коледни;
  • Погача;
  • Сватба;
  • Рожден ден.

Какви видове има в сайта

В онлайн обявите на Bazar.bg са достъпни още и множество разнообразни официални рокли за бебета, отличаващи се с изключителна атрактивност, оригиналност и приятна външност. Всяка от тях ще направи детенцето част от празника и ще му придаде подходяща визия за повода. Също, при нас в специалния раздел са налични всекидневни решения за горещините с къс ръкав и прохладните вечери с дълъг ръкав. Не е малко и разнообразието от зимни и летни предложения на изключително достъпна цена.

Защо да облечем бебето си от Bazar.bg

Защото в специалния раздел са достъпни описаните по-горе разновидности. Това обаче не е единствения повод да пазарувате онлайн от Bazar.bg. Тук всекидневно ще видите различни и нови обяви, защото платформата ни е изключително популярна и офертите тук са от цяла България, а цените коя от коя по-изгодни и евтини, така че възползвайте се!

С дълъг ръкав С къс ръкав Други
Обяви за Бебешки дрехи (0-2г) Обяви за Детски дрехи Обяви за Обувки Обяви за Играчки Обяви за За детската стая Обяви за За разходка с детето Обяви за Бебешки аксесоари Обяви за Детски аксесоари Обяви за Стоки за близнаци
Обяви за Бебешки рокли в гр. София Обяви за Бебешки рокли в гр. Пловдив Обяви за Бебешки рокли в гр. Варна Обяви за Бебешки рокли в гр. Бургас Обяви за Бебешки рокли в гр. Казанлък Обяви за Бебешки рокли в гр. Стара Загора Обяви за Бебешки рокли в гр. Русе Обяви за Бебешки рокли в гр. Хасково Обяви за Бебешки рокли в гр. Плевен Обяви за Бебешки рокли в гр. Габрово Обяви за Бебешки рокли в гр. Велико Търново Обяви за Бебешки рокли в гр. Добрич Обяви за Бебешки рокли в гр. Ловеч Обяви за Бебешки рокли в гр. Сливен Обяви за Бебешки рокли в гр. Видин Обяви за Бебешки рокли в гр. Пазарджик Обяви за Бебешки рокли в гр. Кърджали Обяви за Бебешки рокли в гр. Шумен Обяви за Бебешки рокли в гр. Ямбол Обяви за Бебешки рокли в гр. Благоевград Обяви за Бебешки рокли в гр. Димитровград Обяви за Бебешки рокли в гр. Търговище Обяви за Бебешки рокли в гр. Карлово Обяви за Бебешки рокли в гр. Перник Обяви за Бебешки рокли в гр. Севлиево Обяви за Бебешки рокли в гр. Сандански Обяви за Бебешки рокли в гр. Враца Обяви за Бебешки рокли в гр. Горна Оряховица Обяви за Бебешки рокли в гр. Пещера Обяви за Бебешки рокли в гр. Костинброд Обяви за Бебешки рокли в гр. Разград Обяви за Бебешки рокли в гр. Дряново Обяви за Бебешки рокли в гр. Девин Обяви за Бебешки рокли в гр. Асеновград Обяви за Бебешки рокли в гр. Монтана Обяви за Бебешки рокли в гр. Силистра
Подобни предложения: Евтини легла бургас , Евтини офис бюра бургас , Евтини маси за хранене варна