Зареждане...

Бебешки и детски стоки

Оценка 4.5 от 349 гласа.
Доставка с 10% отстъпка от Еконт + подарък
Намерихме 193 430 обяви
TOP обява
123 лв
гр. Айтос, Бургас
21 лв
гр. Сандански, Благоевград
6 лв
гр. София, Надежда 4
25 лв
16 лв
гр. Русе
5 лв
гр. София
6 лв
20 лв
гр. Варна, Гранд Мол Варна
30 лв
гр. Дупница, Кюстендил
119 лв
гр. Пловдив, Прослав
10 лв
гр. София
20 лв
гр. Стара Загора
15 000 лв
гр. Враца
45 лв
гр. София, Надежда 1
350 лв
18 лв
гр. Бургас, Меден рудник - зона А

Детски и бебешки

Сред многото трудности на родителството е изборът на дрехи за бебето или за детето. Тук трябва да се ръководим от различни правила в сравнение тези, които спазваме когато избираме облекло за себе си.

Малките деца и бебетата растат много бързо, така че прекалените разходи не са разумни. Дори и да е здрава, дрехата скоро няма да е по мярка на вашия малчуган. Ето и водещите моменти, на които трябва да се постави акцент, независимо дали се търсят дрехи за момче или за момиче:

  • Цената трябва да ни устройва;
  • Материята трябва да е приятна на допир;
  • Дрехата трябва да бъде една идея по-голяма;
  • Цветовете не бива да са крещящи за да не изнервят детето.

Има ли нещо по-важно от удобството

При избора на бебешко и детско облекло е грешно да се ръководим от мода и от амбицията детето да изглежда добре. Топ приоритет трябва да бъде това, то да се чувства удобно във всеки един момент, което може да се предположи според материята и размера на дрехата.

Избирайте просто устроените облекла, като избягвате всичко твърде сложно и нестандартно. Комфорта на бебето не бива да е обект на експерименти. Пазаруването онлайн е отлична възможност да се спестят време и пари.

Bazar.bg е най-добрият избор ако искаме да зарадваме своето дете с нещо ново или просто ако желаем да се отървем от старите дрехи и колички.

Бебешки дрехи (0-2г) Детски дрехи Обувки Играчки За детската стая За разходка с детето Бебешки аксесоари Детски аксесоари Стоки за близнаци
Обяви за Детски и бебешки в гр. София Обяви за Детски и бебешки в гр. Пловдив Обяви за Детски и бебешки в гр. Варна Обяви за Детски и бебешки в гр. Бургас Обяви за Детски и бебешки в гр. Русе Обяви за Детски и бебешки в гр. Стара Загора Обяви за Детски и бебешки в гр. Хасково Обяви за Детски и бебешки в гр. Плевен Обяви за Детски и бебешки в гр. Велико Търново Обяви за Детски и бебешки в гр. Ямбол Обяви за Детски и бебешки в гр. Сливен Обяви за Детски и бебешки в гр. Казанлък Обяви за Детски и бебешки в гр. Шумен Обяви за Детски и бебешки в гр. Димитровград Обяви за Детски и бебешки в гр. Пазарджик Обяви за Детски и бебешки в гр. Благоевград Обяви за Детски и бебешки в гр. Габрово Обяви за Детски и бебешки в гр. Добрич Обяви за Детски и бебешки в гр. Видин Обяви за Детски и бебешки в гр. Перник Обяви за Детски и бебешки в гр. Кърджали Обяви за Детски и бебешки в гр. Монтана Обяви за Детски и бебешки в гр. Враца Обяви за Детски и бебешки в гр. Търговище Обяви за Детски и бебешки в гр. Горна Оряховица Обяви за Детски и бебешки в гр. Силистра Обяви за Детски и бебешки в гр. Ловеч Обяви за Детски и бебешки в гр. Разград Обяви за Детски и бебешки в гр. Севлиево Обяви за Детски и бебешки в гр. Асеновград Обяви за Детски и бебешки в гр. Карлово Обяви за Детски и бебешки в гр. Кюстендил Обяви за Детски и бебешки в гр. Дупница Обяви за Детски и бебешки в гр. Сандански Обяви за Детски и бебешки в гр. Берковица Обяви за Детски и бебешки в гр. Троян
Подобни предложения: Преносими кошари за бебета , Колички на царевица втора употреба, Евтини инвалидни колички