Мебели за детската стая

Оценка 4.6 от 87 гласа.
Доставка с 10% отстъпка от Еконт + подарък
Намерихме 801 обяви
350 лв
110 лв
160 лв
гр. София, Борово
10 лв
гр. София, Драгалевци
470 лв
гр. Варна, Владислав Варненчик
9 лв
гр. Бургас, Славейков
100 лв
гр. София, Манастирски ливади
150 лв
12 лв
280 лв
гр. Велико Търново, Бузлуджа
120 лв
гр. Шумен, Добруджански

Когато настъпи момент за обзавеждане на детската стая, изпадаме в паника, че не знаем какво да изберем. В това положение изпада почти всеки родител, който разполага с ограничен бюджет.

Какви мебели за детската стая да закупим

Детската стая трябва не само да изглежда добре, но да бъде също така и функционална. Мебелите трябва да са семпли и най-вече да за здрави и лесни за поддържане. Имайте предвид, че децата растат много бързо, ето защо не е нужно да залагате на твърде детски мотиви. Изберете неща, които лесно да намерят място и в стаята на по-голямо дете.

Какви видове може да открием в раздела

В този раздел можете да откриете различни видове мебели за стаята на вашето дете. Без значение от вашия вкус и предпочитания, тук със сигурност ще попаднете на нещо, което да ви заинтересува. В раздела ще намерите:

  • детски столчета;
  • гардероби и шкафчета;
  • масички и бюра;
  • килими;
  • други.

Какво ни препоръчват от Bazar.bg

От Bazar.bg ни препоръчват да сме практични и да разгледаме всички обяви. Добре е да сравним предложенията на отделните търговци и да сравним цените на сходните артикули. Не забравяйте и още нещо - при покупка онлайн винаги спестяваме част от разходите.

Цялостно обзавеждане Детски легла Скринове Столове Други
Обяви за Бебешки дрехи (0-2г) Обяви за Детски дрехи Обяви за Обувки Обяви за Играчки Обяви за За детската стая Обяви за За разходка с детето Обяви за Бебешки аксесоари Обяви за Детски аксесоари Обяви за Стоки за близнаци
Обяви за Мебели за детската стая в гр. София Обяви за Мебели за детската стая в гр. Пловдив Обяви за Мебели за детската стая в гр. Варна Обяви за Мебели за детската стая в гр. Русе Обяви за Мебели за детската стая в гр. Бургас Обяви за Мебели за детската стая в гр. Велико Търново Обяви за Мебели за детската стая в гр. Хасково Обяви за Мебели за детската стая в гр. Стара Загора Обяви за Мебели за детската стая в гр. Монтана Обяви за Мебели за детската стая в гр. Плевен Обяви за Мебели за детската стая в гр. Сливен Обяви за Мебели за детската стая в гр. Шумен Обяви за Мебели за детската стая в гр. Добрич Обяви за Мебели за детската стая в гр. Благоевград Обяви за Мебели за детската стая в гр. Габрово Обяви за Мебели за детската стая в гр. Разград Обяви за Мебели за детската стая в гр. Ямбол Обяви за Мебели за детската стая в гр. Кърджали Обяви за Мебели за детската стая в гр. Пазарджик Обяви за Мебели за детската стая в гр. Смолян Обяви за Мебели за детската стая в гр. Силистра Обяви за Мебели за детската стая в гр. Дупница Обяви за Мебели за детската стая в гр. Перник Обяви за Мебели за детската стая в гр. Асеновград Обяви за Мебели за детската стая в гр. Враца Обяви за Мебели за детската стая в гр. Димитровград Обяви за Мебели за детската стая в гр. Карлово Обяви за Мебели за детската стая в гр. Търговище Обяви за Мебели за детската стая в гр. Ловеч Обяви за Мебели за детската стая в гр. Кюстендил Обяви за Мебели за детската стая в гр. Свищов Обяви за Мебели за детската стая в гр. Видин Обяви за Мебели за детската стая в гр. Септември Обяви за Мебели за детската стая в гр. Свиленград Обяви за Мебели за детската стая в гр. Две могили Обяви за Мебели за детската стая в гр. Нова Загора
Подобни предложения: Гардероби двукрилни пловдив , Столчета за бюро плевен , Търся ъглова спалня с гардероби