Зареждане...

Дамски пуловери и блузи

Оценка 4.5 от 274 гласа.
Намерихме 18 721 обяви
TOP обява
14 лв
гр. Варна
TOP обява
14 лв
Не е указана
гр. Русе, в.з. Средна кула
15 лв
гр. София
32 лв
гр. Пловдив
27 лв
гр. Пловдив
7 лв
гр. Варна, ЗК Тракия
32 лв
гр. Пловдив
32 лв
гр. Пловдив
32 лв
гр. Пловдив
13 лв
гр. Варна
32 лв
гр. Пловдив
5 лв
гр. Варна, Владислав Варненчик
10 лв
гр. Варна, Владислав Варненчик
4 лв
гр. София
15 лв
гр. Плевен, Идеален център
30 лв
гр. Пазарджик
10 лв
гр. Пловдив, Кършияка

С настъпването на зимния сезон, започваме да прибягваме към по-дебелите и дантелени дамски пуловери и блузи с дълъг ръкав. Без значение дали са ежедневни или официални, те трябва да бъдат правилно подбрани и съчетани. Нека видим какво ни очаква онлайн в сайта за обяви Bazar.bg!

Какви дамски блузи и пуловери да носим

Всеки човек, дори и когато си е вкъщи обича да изглежда добре и съответно внимателно подбира дрехите, които да облича, без значение дали са всекидневни или официални. Това в по-голямата част от случаите важи за дамите. Те съчетават: 

  • добрата визия;
  • комфорта;
  • комбинация с останалото облекло;
  • сексапил.

Често дори през есенно-зимния период се прибягва и до съвременните дамски модели на блузи и пуловери с дълъг ръкав. Добър вариант е при избора да се насочим към вълнените и дантелени облекла, без значение дали са официални или ежедневни.

Как да ги подберем

Дамските блузи с дълъг ръкав и пуловерите са чудесно средство за студените и хладни нощи, но е важно да умеем правилно да ги подбираме, така че хем да ни е комфортно, хем да изглеждаме добре. Към днешна дата в обявите на Bazar.bg онлайн се предлагат много атрактивни модели с висока яка или такива с разширено към раменете деколте, което позволява придобиване на красива и съвременна визия.

Достъпни са също плетени и изключително разноцветни и дантелени модели, които отново могат да се окажат печелившата комбинация при подбора. Просто посетете онлайн платформата за обяви Bazar.bg и със сигурност ще откриете нещо по вкуса Ви на страхотни цени!

Обяви за Дамски дрехи Обяви за Мъжки дрехи Обяви за Дамски обувки Обяви за Мъжки обувки Обяви за Парфюмерия Обяви за Козметика Обяви за Бижутерия Обяви за Часовници Обяви за Аксесоари Обяви за Подаръци и сувенири
Обяви за Блузи с дълъг ръкав и пуловери в гр. София Обяви за Блузи с дълъг ръкав и пуловери в гр. Пловдив Обяви за Блузи с дълъг ръкав и пуловери в гр. Варна Обяви за Блузи с дълъг ръкав и пуловери в гр. Стара Загора Обяви за Блузи с дълъг ръкав и пуловери в гр. Бургас Обяви за Блузи с дълъг ръкав и пуловери в гр. Русе Обяви за Блузи с дълъг ръкав и пуловери в гр. Хасково Обяви за Блузи с дълъг ръкав и пуловери в гр. Плевен Обяви за Блузи с дълъг ръкав и пуловери в гр. Велико Търново Обяви за Блузи с дълъг ръкав и пуловери в гр. Габрово Обяви за Блузи с дълъг ръкав и пуловери в гр. Пазарджик Обяви за Блузи с дълъг ръкав и пуловери в гр. Благоевград Обяви за Блузи с дълъг ръкав и пуловери в гр. Силистра Обяви за Блузи с дълъг ръкав и пуловери в гр. Ловеч Обяви за Блузи с дълъг ръкав и пуловери в гр. Видин Обяви за Блузи с дълъг ръкав и пуловери в гр. Сливен Обяви за Блузи с дълъг ръкав и пуловери в гр. Перник Обяви за Блузи с дълъг ръкав и пуловери в гр. Шумен Обяви за Блузи с дълъг ръкав и пуловери в гр. Кюстендил Обяви за Блузи с дълъг ръкав и пуловери в гр. Монтана Обяви за Блузи с дълъг ръкав и пуловери в гр. Добрич Обяви за Блузи с дълъг ръкав и пуловери в гр. Казанлък Обяви за Блузи с дълъг ръкав и пуловери в гр. Димитровград Обяви за Блузи с дълъг ръкав и пуловери в гр. Кърджали Обяви за Блузи с дълъг ръкав и пуловери в гр. Стамболийски Обяви за Блузи с дълъг ръкав и пуловери в гр. Горна Оряховица Обяви за Блузи с дълъг ръкав и пуловери в гр. Ямбол Обяви за Блузи с дълъг ръкав и пуловери в гр. Разград Обяви за Блузи с дълъг ръкав и пуловери в гр. Враца Обяви за Блузи с дълъг ръкав и пуловери в гр. Павликени Обяви за Блузи с дълъг ръкав и пуловери в гр. Дупница Обяви за Блузи с дълъг ръкав и пуловери в гр. Несебър Обяви за Блузи с дълъг ръкав и пуловери в гр. Асеновград Обяви за Блузи с дълъг ръкав и пуловери в с. Лозен Обяви за Блузи с дълъг ръкав и пуловери в гр. Търговище Обяви за Блузи с дълъг ръкав и пуловери в гр. Бяла Слатина
Подобни предложения: Размери Сукмани за дами , Евтини Дънки за дами , Сайт за Рокли за дами