Зареждане...

Дамски сукмани

Оценка 4.6 от 66 гласа.
Намерихме 470 обяви
30 лв
14 лв
гр. София, Център
15 лв
28 лв
гр. Варна, Център
15 лв
гр. Русе
15 лв
гр. Велико Търново, Център
12 лв
гр. Лясковец, Велико Търново
20 лв
гр. София
30 лв
гр. Плевен, Сторгозия
10 лв
гр. Кърджали
50 лв
гр. Горна Оряховица, Велико Търново
10 лв
гр. Бургас, Меден рудник - зона В
160 лв
гр. София
20 лв
гр. Плевен
97 лв
гр. Пловдив, Център
13 лв
гр. София

Сукманите са изключително практичен тип дамска дреха, която пасва за много различни поводи. С разнообразието от кройки и материи те могат да се носят както в ежедневието, така и при по-специални поводи. От вас зависи с какво и как ще ги съчетаете, за да изглеждате наистина впечатляващо. 

Какво представляват дамските сукмани

Приличат на рокля, която се носи върху блуза, риза или тениска. Изработват се от различни материи, най-разпространени са дънковите. Според дизайна се закопчават най-често с копчета или с цип. Предлагат се в различни вариации - разкроени или по тялото, дълги, къси или със средна дължина. Удобството, което ви дават, е в това, че можете да ги носите през всички сезони. Комбинирайте с любимия си пуловер през зимата, с тениска през лятото, с риза през пролетта и есента. Така си гарантирате разнообразие от визии само с помощта на една дреха. 

Какви видове има

Според въображението на дизайнера, създал модела, всеки сукман изглежда по уникален начин. А вие можете да изберете този, който ще подчертае най-добре фигурата ви. От векове той е част от традиционното женско облекло. Днес се е пренесъл и в гардероба на модерната жена. В миналото се е изработвал предимно от вълна, в наши дни разнообразието от материи позволява той да се шие от различни платове. 

  • дънков  - изключително подходящ е за носене в ежедневието;
  • сукман носия - неизменна част от българските народни носии;
  • тип рокля - комбиниран с елегантни обувки или риза, е отличен вариант за по-официални събития;

Защо да купим от Bazar.bg 

Сред обявите в Bazar.bg ще откриете богато разнообразие от модерни дамски сукмани, както и от такива, част от уникални народни носии. Поръчайте бързо и удобно онлайн!

Дънкови Други
Обяви за Дамски дрехи Обяви за Мъжки дрехи Обяви за Дамски обувки Обяви за Мъжки обувки Обяви за Парфюмерия Обяви за Козметика Обяви за Бижутерия Обяви за Часовници Обяви за Аксесоари Обяви за Подаръци и сувенири
Обяви за Сукмани в гр. София Обяви за Сукмани в гр. Пловдив Обяви за Сукмани в гр. Варна Обяви за Сукмани в гр. Хасково Обяви за Сукмани в гр. Русе Обяви за Сукмани в гр. Плевен Обяви за Сукмани в гр. Пазарджик Обяви за Сукмани в гр. Велико Търново Обяви за Сукмани в гр. Стара Загора Обяви за Сукмани в гр. Благоевград Обяви за Сукмани в гр. Димитровград Обяви за Сукмани в гр. Бургас Обяви за Сукмани в гр. Монтана Обяви за Сукмани в гр. Горна Оряховица Обяви за Сукмани в гр. Перник Обяви за Сукмани в гр. Шумен Обяви за Сукмани в гр. Сливен Обяви за Сукмани в гр. Видин Обяви за Сукмани в гр. Габрово Обяви за Сукмани в гр. Кюстендил Обяви за Сукмани в гр. Кърджали Обяви за Сукмани в гр. Добрич Обяви за Сукмани в гр. Враца Обяви за Сукмани в гр. Казанлък Обяви за Сукмани в гр. Павликени Обяви за Сукмани в гр. Поморие Обяви за Сукмани в гр. Троян Обяви за Сукмани в гр. Асеновград Обяви за Сукмани в гр. Берковица
Подобни предложения: Еднокрилен гардероб в стара загора , Единичен матрак ниска цена , Еднокрилен гардероб варна цени