Зареждане...

Сака дамски

Оценка 4.5 от 149 гласа.
Доставка с 10% отстъпка от Еконт + подарък
Намерихме 6 199 обяви
220 лв
гр. Пловдив
70 лв
гр. София
17 лв
25 лв
гр. Ямбол, Георги Бенковски
95 лв
10 лв
гр. София
15 лв
гр. Стара Загора
10 лв
20 лв
гр. Лясковец, Велико Търново
18 лв
гр. Благоевград
10 лв
гр. София, Овча купел 1
26 лв
гр. София, Овча купел 1
30 лв
35,99 лв
гр. Свищов, Велико Търново
20 лв
гр. Ловеч
9,90 лв
гр. Сливен
25 лв
гр. Шумен
9 лв
гр. Пловдив, Южен

Елегантното дамското сако превръща всяка жена в дама. Разгледайте обявите със снимки в Bazar.bg. Може би на онлайн платформата ще намерите своя модел – с къс или  дълъг ръкав, от кожа или дантела, при това – на отлична цена.

Какви дамски сака ви предлагат обявите

Елегантни и спортно-елегантни дрехи от вълна, памук, лен и модерни материали ще откриете в категорията за дамски сака на Bazar.bg. Сред тях има летни – с къс ръкав, кокетни модели и модели със строга линия.

Предлагат се носени сака, такива, които никога не са обличани, и елегантни колекции на родни производители.

С какво можете да ги комбинирате

Хубавото на елегантното дамско сако е, че може да се комбинира с всяка дреха. Подходящи за него са:

  • дългите и къси поли;
  • панталоните и дънките, клиновете и джинсите;
  • роклите и сукманите;
  • топовете и класическите ризи;
  • финото плетиво и трикотажът.

В зависимост от дрехата, с която съчетавате сакото, ще получите делничен, спортен или по-строг ансамбъл – всеки път различен.

Защо да разчитате на Bazar.bg

Имаме натрупан опит и стройна система на работа онлайн, които гарантират актуални обяви на реални потребители. Цените са ниски не само на употребяваните дрехи, но и на новите, които идват директно от производител или вносител. Разгледайте, изберете и купете!

Къс ръкав Дълъг ръкав Елегантни Кожени Други
Обяви за Дамски дрехи Обяви за Мъжки дрехи Обяви за Дамски обувки Обяви за Мъжки обувки Обяви за Парфюмерия Обяви за Козметика Обяви за Бижутерия Обяви за Часовници Обяви за Аксесоари Обяви за Подаръци и сувенири
Обяви за Сака в гр. София Обяви за Сака в гр. Пловдив Обяви за Сака в гр. Варна Обяви за Сака в гр. Стара Загора Обяви за Сака в гр. Бургас Обяви за Сака в гр. Велико Търново Обяви за Сака в гр. Плевен Обяви за Сака в гр. Русе Обяви за Сака в гр. Хасково Обяви за Сака в гр. Пазарджик Обяви за Сака в гр. Благоевград Обяви за Сака в гр. Перник Обяви за Сака в гр. Добрич Обяви за Сака в гр. Шумен Обяви за Сака в гр. Габрово Обяви за Сака в гр. Търговище Обяви за Сака в гр. Видин Обяви за Сака в гр. Силистра Обяви за Сака в гр. Сливен Обяви за Сака в гр. Димитровград Обяви за Сака в гр. Казанлък Обяви за Сака в гр. Монтана Обяви за Сака в гр. Ловеч Обяви за Сака в гр. Кюстендил Обяви за Сака в гр. Кърджали Обяви за Сака в гр. Враца Обяви за Сака в гр. Смолян Обяви за Сака в гр. Ямбол Обяви за Сака в гр. Павликени Обяви за Сака в гр. Бяла Слатина Обяви за Сака в гр. Горна Оряховица Обяви за Сака в гр. Троян Обяви за Сака в гр. Исперих Обяви за Сака в гр. Севлиево Обяви за Сака в гр. Дупница Обяви за Сака в гр. Разград
Подобни предложения: Евтини цени на Дамски поли , Клинове дамски обяви за продажба, Цени на Женски дънки