9 636

Ризи дамски

Оценка 4.5 от 163 гласа.
TOP обява
29,99 лв
гр. София, Манастирски ливади
10 лв
7 лв
гр. Пловдив
15 лв
гр. Троян, Ловеч
18 лв
гр. Ботевград, София област
10 лв
гр. Бургас
10 лв
гр. Карнобат, Бургас
5 лв
гр. Русе, Здравец
20 лв
гр. Варна
10 лв
гр. Бургас
12 лв
гр. Пловдив
10 лв
гр. Берковица, Монтана
20 лв
гр. Бургас
59 лв
гр. Дупница, Кюстендил
98 лв
гр. Дупница, Кюстендил
5 лв
гр. София
5 лв
гр. София
6 лв
23 лв
гр. Перник
29 лв
гр. София
10 лв
гр. Смолян, Нов център
10 лв
гр. Велико Търново
2,30 лв
гр. Пловдив, Каменица 1
45 лв
гр. Пловдив
5 лв
гр. Гълъбово, Стара Загора
12 лв
гр. Доспат, Смолян

Дамски ризи

В ежедневието попадаме не рядко в ситуации, в които се изисква и се очаква от нас да бъдем малко по-елегантни. Дори и ако това не е любимият ви стил, понякога е необходимо да сте по-официални, като типичен пример са интервютата за работа и деловите срещи. За подобни случаи винаги е добре да имате в гардероба набор от дамски ризи, каквито можете да намерите в Bazar.bg на отлични цени и в различни стилове.

Какво можем да открием в раздела

С къс ръкав или дълъг ръкав, тук можете да намерите летни и зимни дамски ризи, които се предлагат на невероятни цени. Можете да намерите обяви за продажба на най-модерните към момента модели, както и идеи за това с какво можете да ги съчетаете.  

Как Bazar.bg помага в избора ни

Bazar.bg помага с това, че ви предлага възможността да изберете измежду стотици обяви за нови облекла и втора употреба, като по този начин можете да сте сигурни, че винаги ще попаднете на нещо, което да ви е по-вкуса и да ви допада истински. При нас на едно място попадате на:

  • Огромен избор;
  • Възможности да се поберете във всеки бюджет;
  • Решение за всеки вкус;
  • Опция да пазарувате онлайн.
Каре Бродерия Копринени Официални Елегантни Къси ръкави Дълги ръкави Други
Обяви за Дамски дрехи Обяви за Мъжки дрехи Обяви за Дамски обувки Обяви за Мъжки обувки Обяви за Парфюмерия Обяви за Козметика Обяви за Бижутерия Обяви за Часовници Обяви за Аксесоари Обяви за Подаръци и сувенири
Обяви за Ризи в гр. София Обяви за Ризи в гр. Варна Обяви за Ризи в гр. Пловдив Обяви за Ризи в гр. Стара Загора Обяви за Ризи в гр. Бургас Обяви за Ризи в гр. Велико Търново Обяви за Ризи в гр. Плевен Обяви за Ризи в гр. Русе Обяви за Ризи в гр. Благоевград Обяви за Ризи в гр. Хасково Обяви за Ризи в гр. Пазарджик Обяви за Ризи в гр. Димитровград Обяви за Ризи в гр. Габрово Обяви за Ризи в гр. Ловеч Обяви за Ризи в гр. Шумен Обяви за Ризи в гр. Казанлък Обяви за Ризи в гр. Видин Обяви за Ризи в гр. Сливен Обяви за Ризи в гр. Добрич Обяви за Ризи в гр. Ямбол Обяви за Ризи в гр. Кърджали Обяви за Ризи в гр. Перник Обяви за Ризи в гр. Дупница Обяви за Ризи в гр. Силистра Обяви за Ризи в гр. Монтана Обяви за Ризи в гр. Павликени Обяви за Ризи в гр. Търговище Обяви за Ризи в гр. Стамболийски Обяви за Ризи в гр. Смолян Обяви за Ризи в гр. Кюстендил Обяви за Ризи в гр. Враца Обяви за Ризи в гр. Горна Оряховица Обяви за Ризи в с. Лозен Обяви за Ризи в гр. Свищов Обяви за Ризи в гр. Асеновград Обяви за Ризи в гр. Първомай
Подобни предложения: Гардероб дърво втора ръка