Зареждане...

Дамски бански

Оценка 4.6 от 145 гласа.
Доставка с 10% отстъпка от Еконт + подарък
Намерихме 5 169 обяви
14 лв
гр. Казанлък, Стара Загора
15 лв
гр. Казанлък, Стара Загора
25 лв
гр. Пловдив, Мараша
15 лв
гр. Пловдив, Мараша
30 лв
гр. Пловдив, Мараша
6 лв
21 лв
гр. Горна Оряховица, Велико Търново
22,99 лв
гр. София, Манастирски ливади
15 лв
гр. Троян, Ловеч
15 лв
гр. Самоков, София област
20 лв
гр. Търговище
188,90 лв
5 лв
гр. Враца

Дамските бански костюми изразяват вашия стил на плажа. Изберете подходящия модел и цвят и се насладете на слънчевите мигове. 

Как да изберем бански костюм

Избирайки подходящо за тялото си плажно облекло, не само ще изглеждате зашеметяващо, но и ще се чувствате отлично. Разнообразните модели предлагат комфорт за всеки тип тяло. Заложете на такъв, който подчертава добрите ви страни и прикрива елегантно недостатъците. Освен това, при избор трябва да помислите и за цвят. Заложете на този, който ви стои най-добре. Класическото черно винаги ще бъде модерно. Комбинирайте с цветни аксесоари като ефектно допълнение. Ярките цветове са чудесно решение за лятото. 

Какво разнообразие можете да откриете в раздела

В сайта гарантирано ще намерите своя модел. В тази категория поместваме обяви за:

  • цели бански костюми - класическо решение за всеки тип дамско тяло;
  • горнища и долнища - многообразие от цветове и варианти в различни комбинации;
  • танкини - подходящи за дами, които искат да се чувстват възможно най-комфортно по време на почивката си.

Защо да се доверим на Bazar.bg

Bazar.bg разполага с онлайн обяви за плажни тоалети с доказано качество - от чужди и български производители. Предлагат се всякакви видове, малки, средни и големи размери от тях. Разгледайте предложенията и вземете своя артикул на изключително изгодна цена!

 
Горнища Долнища Комплект Други
Обяви за Дамски дрехи Обяви за Мъжки дрехи Обяви за Дамски обувки Обяви за Мъжки обувки Обяви за Парфюмерия Обяви за Козметика Обяви за Бижутерия Обяви за Часовници Обяви за Аксесоари Обяви за Подаръци и сувенири
Обяви за Бански костюми в гр. София Обяви за Бански костюми в гр. Кърджали Обяви за Бански костюми в гр. Пловдив Обяви за Бански костюми в гр. Варна Обяви за Бански костюми в гр. Пазарджик Обяви за Бански костюми в гр. Димитровград Обяви за Бански костюми в гр. Бургас Обяви за Бански костюми в гр. Стара Загора Обяви за Бански костюми в гр. Русе Обяви за Бански костюми в гр. Казанлък Обяви за Бански костюми в гр. Сливен Обяви за Бански костюми в гр. Велико Търново Обяви за Бански костюми в гр. Благоевград Обяви за Бански костюми в гр. Габрово Обяви за Бански костюми в гр. Плевен Обяви за Бански костюми в гр. Хасково Обяви за Бански костюми в гр. Ямбол Обяви за Бански костюми в гр. Горна Оряховица Обяви за Бански костюми в гр. Видин Обяви за Бански костюми в гр. Сунгурларе Обяви за Бански костюми в гр. Шумен Обяви за Бански костюми в гр. Добрич Обяви за Бански костюми в гр. Павликени Обяви за Бански костюми в к.к. Дюни Обяви за Бански костюми в гр. Ловеч Обяви за Бански костюми в гр. Перник Обяви за Бански костюми в гр. Враца Обяви за Бански костюми в гр. Кюстендил Обяви за Бански костюми в гр. Разград Обяви за Бански костюми в гр. Несебър Обяви за Бански костюми в гр. Монтана Обяви за Бански костюми в гр. Силистра Обяви за Бански костюми в гр. Смолян Обяви за Бански костюми в гр. Асеновград Обяви за Бански костюми в гр. Харманли Обяви за Бански костюми в гр. Троян
Подобни предложения: Плажни туники втора употреба, Продажба на Мъжки бански, Сайт за Сукмани за дами