Дамски туники

Оценка 4.5 от 128 гласа.
Намерихме 8 689 обяви
TOP обява
10 лв
гр. Търговище
15 лв
гр. София
TOP обява
10 лв
гр. Търговище
8 лв
5 лв
гр. Стара Загора
20 лв
гр. Димитровград, Хасково
8,90 лв
5 лв
гр. Русе
8 лв
гр. Варна, Победа
15 лв
гр. Разград
25 лв
гр. Пловдив, Кършияка
6 лв
гр. Пловдив
15 лв
5 лв
гр. Варна, Младост 1
30 лв
гр. Плевен
6 лв
гр. Варна
17 лв
гр. Полски Тръмбеш, Велико Търново
2 лв
с. Богомилово, Стара Загора
10 лв
39 лв
гр. София
45 лв
5 лв
гр. Русе
29 лв
гр. Стамболийски, Пловдив

Как да съчетаем туника

Те са толкова разнообразни, колкото и стиловете в облеклото. Сред различните им разновидности ще откриете идеи, подходящи за всяка фигура и за всеки повод.

Богат избор за съчетание

Общото между тях е, че са по-дълги от блуза. Но от тук нататък разнообразието става огромно. Сред предложенията ще откриете:

  • спортни с качулка;
  • с принтове;
  • елегантни (копринени, с дантели или шифон);
  • асиметрични (с едно рамо или с асиметрия в дължината);
  • тип „риза“;
  • макси размери;
  • рокля-туника (мога да се носят както самостоятелно, така и с долна част по ваш избор);
  • тип „балон“;
  • дънкови.

В зависимост от стила и идеите си може да ги комбинирате с клин, с панталон, с дънки, или да ги носите директно като рокля с или без колан. Те внасят свежа мода в ежедневието и разчупват клишетата.

Как да разпознаваме качествените туники

Без значение дали дрехата е нова или втора употреба, производителят е от съществено значение. Добрите марки неслучайно са популярни по цял свят. Те произвеждат качествени стоки, които запазват характеристиките си дълго време.

Ще откриете и доста добри български предложения. Важни са материята и изработката. Трудно може да добиете представа за тях само от снимка, но пък ако използвате опцията за доставка с преглед и тест, ще имате възможност да пипнете плата и да изпробвате модела, и едва тогава да решите дали да го купите.

Какви видове да изберем в Bazar.bg

Всяка стилна дама ще открие идеи за своя гардероб сред нашите обяви. Има по нещо за тези, които обичат да провокират, за любителките на класическия стил, за подчертано женствените натури, за спортните и за увлечените по последните модни тенденции. Цените са модни експерименти?

Къс ръкав Дълъг ръкав Официални Плажни Други
Обяви за Дамски дрехи Обяви за Мъжки дрехи Обяви за Дамски обувки Обяви за Мъжки обувки Обяви за Парфюмерия Обяви за Козметика Обяви за Бижутерия Обяви за Часовници Обяви за Аксесоари Обяви за Подаръци и сувенири
Обяви за Туники в гр. София Обяви за Туники в гр. Пловдив Обяви за Туники в гр. Стамболийски Обяви за Туники в гр. Варна Обяви за Туники в гр. Стара Загора Обяви за Туники в гр. Бургас Обяви за Туники в гр. Плевен Обяви за Туники в гр. Хасково Обяви за Туники в гр. Русе Обяви за Туники в гр. Перник Обяви за Туники в гр. Кюстендил Обяви за Туники в гр. Велико Търново Обяви за Туники в гр. Пазарджик Обяви за Туники в гр. Габрово Обяви за Туники в гр. Сливен Обяви за Туники в гр. Благоевград Обяви за Туники в гр. Ловеч Обяви за Туники в гр. Шумен Обяви за Туники в гр. Монтана Обяви за Туники в гр. Казанлък Обяви за Туники в гр. Търговище Обяви за Туники в гр. Добрич Обяви за Туники в гр. Видин Обяви за Туники в гр. Димитровград Обяви за Туники в гр. Павликени Обяви за Туники в гр. Силистра Обяви за Туники в гр. Несебър Обяви за Туники в гр. Полски Тръмбеш Обяви за Туники в гр. Ямбол Обяви за Туники в гр. Кърджали Обяви за Туники в гр. Смолян Обяви за Туники в гр. Враца Обяви за Туники в гр. Горна Оряховица Обяви за Туники в гр. Разград Обяви за Туники в гр. Кубрат Обяви за Туники в гр. Дупница
Подобни предложения: Еднокрилен гардероб стара загора , Гардероб втора ръка пловдив , Двукрилен гардероб с плъзгащи врати плевен