Зареждане...

Дамски потници

Оценка 4.6 от 96 гласа.
Намерихме 7 183 обяви
10 лв
гр. Плевен
10 лв
гр. Плевен
3 лв
гр. Хасково
4 лв
10 лв
гр. Добрич
5 лв
гр. Варна, Владислав Варненчик
6 лв
гр. София
10 лв
гр. София
5 лв
гр. София
20 лв
20 лв
гр. София
4 лв
гр. София, Банишора
19,90 лв
гр. Пловдив, Кючук Париж
4 лв
10 лв
гр. Пловдив, Кючук Париж
25 лв

Потниците – неустоимото лятно изкушение

Нима има по-хубаво време от лятото и дреха, даваща повече свобода от потника? Ако планирате да се заредите с богат гардероб за сезона на отпуските, попаднали сте на точното място с най-изгодните оферти!

С какво да носим дамските

Ограничения може да постави само вашето въображение. Що се отнася до модните списания, там ще откриете всички възможни съчетания:

 • с елегантна или спортна пола;
 • с елегантен панталон или дънки;
 • със спортен екип;
 • като част от официален тоалет (може и под сако).

Какви видове ще открием в раздела

Стотици обяви с разнообразни предложения изкушават всяка жена, посетила нашия тематичен раздел. Тук ще попаднете на чудесни находки от потници с отличен дизайн и качество – нови или втора употреба. Сред предложенията има:

 • за спорт;
 • елегантни (с камъни, дантели, шифон и други декорации);
 • всекидневни;
 • с копчета;
 • с принт;
 • с една презрамка, гол гръб и други интересни акценти;
 • тип „корсет“.

Защо да купите дрехи от Bazar.bg

До неотдавна за повечето жени думата „шопинг“ неминуемо означаваше продължително обикаляне по магазините, многобройни проби и колебания. Онлайн възможностите обаче промениха ситуацията в позитивна посока. Богатият избор вече е на няколко клика разстояние, а цените са ниски, дори и без да дебнем за промоция. Поне в Bazar.bg е така.

На вниманието на дамите се предлагат стотици новорегистрирани обяви всеки ден, а изборът между нови дрехи и запазени маркови стоки втора ръка предлага неустоими изкушения. При нас можете да откриете не само изгодни модни находки, но и безценни идеи за стила си. Готови ли сте да предизвикате лятото?

Спортни Памучни Гол гръб Сатенени Други
Обяви за Дамски дрехи Обяви за Мъжки дрехи Обяви за Дамски обувки Обяви за Мъжки обувки Обяви за Парфюмерия Обяви за Козметика Обяви за Бижутерия Обяви за Часовници Обяви за Аксесоари Обяви за Подаръци и сувенири
Обяви за Потници в гр. София Обяви за Потници в гр. Пловдив Обяви за Потници в гр. Варна Обяви за Потници в гр. Стара Загора Обяви за Потници в гр. Плевен Обяви за Потници в гр. Бургас Обяви за Потници в гр. Русе Обяви за Потници в гр. Велико Търново Обяви за Потници в гр. Хасково Обяви за Потници в гр. Благоевград Обяви за Потници в гр. Пазарджик Обяви за Потници в гр. Габрово Обяви за Потници в гр. Ловеч Обяви за Потници в гр. Сливен Обяви за Потници в гр. Кюстендил Обяви за Потници в гр. Казанлък Обяви за Потници в гр. Димитровград Обяви за Потници в гр. Шумен Обяви за Потници в гр. Перник Обяви за Потници в гр. Монтана Обяви за Потници в гр. Силистра Обяви за Потници в гр. Видин Обяви за Потници в гр. Ямбол Обяви за Потници в гр. Кърджали Обяви за Потници в гр. Горна Оряховица Обяви за Потници в гр. Добрич Обяви за Потници в гр. Несебър Обяви за Потници в гр. Свищов Обяви за Потници в гр. Асеновград Обяви за Потници в гр. Търговище Обяви за Потници в гр. Дупница Обяви за Потници в гр. Враца Обяви за Потници в гр. Самоков Обяви за Потници в гр. Разград Обяви за Потници в гр. Павликени Обяви за Потници в гр. Сандански
Подобни предложения: Промоция на кухненско обзавеждане перник , Промоция за басейни в хасково , Промоция на кухненски шкафове град плевен