Зареждане...

Дамски гащеризони

Оценка 4.5 от 257 гласа.
Доставка с 10% отстъпка от Еконт + подарък
Намерихме 2 522 обяви
20 лв
гр. Кюстендил
20 лв
гр. Кюстендил
20 лв
гр. Кюстендил
Не е указана
гр. Сливен
55 лв
гр. Несебър, Бургас
40 лв
80 лв
8 лв
гр. София
10 лв
гр. Благоевград
30 лв
гр. Кюстендил
20 лв
гр. Варна, Автогара
33 лв
гр. Свищов, Велико Търново
20 лв
гр. Плевен
14 лв
гр. Монтана, Младост 1
20 лв
гр. Дупница, Кюстендил
70 лв
гр. Бяла Слатина, Враца
20 лв
гр. Дупница, Кюстендил
100 лв

Дамските гащеризони представляват дреха с по-скоро спортно-елегантен характер, макар че в търговската мрежа се предлагат и модели, които са строго елегантни и без проблем могат да се използват за делови и други поводи, при които трябва да се внимава с облеклото.

Предлагат се както летни модели с къси панталонки, така и решения за пролетта, есента и зимата с дълъг крачол. Най-типичното за тази дреха е, че тя винаги носи изключително свеж младежки привкус, който я прави неостаряваща през годините.

С какво можем да ги съчетаем

Дамските гащеризони могат изключително успешно да се комбинират с различни тениски и блузи с къс или дълъг ръкав. Счита се за по-удачно да се комбинират с блуза, която е по-плътно прилепнала по тялото, тъй като самите те обикновено са малко по-широки.

Какви модели можем да открием в Bazar.bg

На страниците на Bazar.bg можете да откриете голям брой обяви, предлагащи чудесни възможности за да закупите желания модел дамски гащеризон онлайн на супер цена. Тук ще откриете огромно разнообразие от обяви, сред които неизменно ще попаднете на продукт, който да ви устройва. Тук можете да намерите:

  • официални модели;
  • ежедневни решения;
  • с дълъг или къс крачол;
  • с презрамки или с ръкави.
Дънкови Къси Елегантни Други
Обяви за Дамски дрехи Обяви за Мъжки дрехи Обяви за Дамски обувки Обяви за Мъжки обувки Обяви за Парфюмерия Обяви за Козметика Обяви за Бижутерия Обяви за Часовници Обяви за Аксесоари Обяви за Подаръци и сувенири
Обяви за Гащеризони в гр. София Обяви за Гащеризони в гр. Пловдив Обяви за Гащеризони в гр. Варна Обяви за Гащеризони в гр. Стара Загора Обяви за Гащеризони в гр. Благоевград Обяви за Гащеризони в гр. Бургас Обяви за Гащеризони в гр. Шумен Обяви за Гащеризони в гр. Хасково Обяви за Гащеризони в гр. Плевен Обяви за Гащеризони в гр. Русе Обяви за Гащеризони в гр. Велико Търново Обяви за Гащеризони в гр. Перник Обяви за Гащеризони в гр. Габрово Обяви за Гащеризони в гр. Кюстендил Обяви за Гащеризони в гр. Пазарджик Обяви за Гащеризони в гр. Добрич Обяви за Гащеризони в гр. Видин Обяви за Гащеризони в гр. Казанлък Обяви за Гащеризони в гр. Враца Обяви за Гащеризони в гр. Сливен Обяви за Гащеризони в гр. Кърджали Обяви за Гащеризони в гр. Дупница Обяви за Гащеризони в гр. Монтана Обяви за Гащеризони в гр. Ловеч Обяви за Гащеризони в гр. Асеновград Обяви за Гащеризони в гр. Смолян Обяви за Гащеризони в гр. Ямбол Обяви за Гащеризони в гр. Димитровград Обяви за Гащеризони в гр. Търговище Обяви за Гащеризони в гр. Силистра Обяви за Гащеризони в гр. Петрич Обяви за Гащеризони в гр. Павликени Обяви за Гащеризони в гр. Исперих Обяви за Гащеризони в гр. Несебър Обяви за Гащеризони в гр. Троян Обяви за Гащеризони в гр. Горна Оряховица
Подобни предложения: Огледала за бани с дървени рамки , Плажни туники мрежа , Ниссан Примера Цена