Зареждане...

Дамски якета

Оценка 4.5 от 342 гласа.
Доставка с 10% отстъпка от Еконт + подарък
Намерихме 20 434 обяви
TOP обява
25 лв
99 лв
20 лв
гр. Мартен, Русе
55 лв
гр. София

Зимното яке е основна част от облеклото ни през студените месеци от годината. И ако за мъжкото облекло е по-лесно да се постигне оптимално съчетание между стил и ефективност, то при дамите това става доста по-трудно. Дамските якета залагат на екстравагантни дизайнерски решения, стилен вид и високо качество.

Какви дамски якета са модерни днес

Днес се носят зимни якета, които подчертават фигурата на дамите. Предпочитани са цветовете бяло и черно, като някои по-дръзки дами обожават и червения цвят, намирайки го за привлекателен. Ако излезем от спортния стил, тогава се носят палта с качулки, които имат кожа по самата качулка.

Коя материя е най-подходяща

Особено популярни през годините продължават да бъдат кожените облекла, защото те имат куп предимства. Те не се мокрят при дъжд, не позволяват на вятъра да преминава, топлят и задържат температурата на тялото в приятни граници. Те съчетават:

  • здравина;
  • удобство;
  • практичност;
  • дълъг живот;
  • лесна поддръжка.

Какво ще открием в Bazar.bg

Bazar.bg е най-доброто място за пазаруване онлайн. Тук можете да намерите голям избор, който води до занижаване на цените. Провеждат се специални периодични промоции, които позволяват да закупите топ продукти със супер качество, но без да харчите прекалено.

Зимни Кожени Качулки Други
Обяви за Дамски дрехи Обяви за Мъжки дрехи Обяви за Дамски обувки Обяви за Мъжки обувки Обяви за Парфюмерия Обяви за Козметика Обяви за Бижутерия Обяви за Часовници Обяви за Аксесоари Обяви за Подаръци и сувенири
Обяви за Якета в гр. София Обяви за Якета в гр. Пловдив Обяви за Якета в гр. Варна Обяви за Якета в гр. Бургас Обяви за Якета в гр. Стара Загора Обяви за Якета в гр. Плевен Обяви за Якета в гр. Русе Обяви за Якета в гр. Велико Търново Обяви за Якета в гр. Благоевград Обяви за Якета в гр. Хасково Обяви за Якета в гр. Шумен Обяви за Якета в гр. Пазарджик Обяви за Якета в гр. Видин Обяви за Якета в гр. Перник Обяви за Якета в гр. Добрич Обяви за Якета в гр. Габрово Обяви за Якета в гр. Сливен Обяви за Якета в гр. Кърджали Обяви за Якета в гр. Кюстендил Обяви за Якета в гр. Враца Обяви за Якета в гр. Казанлък Обяви за Якета в гр. Ямбол Обяви за Якета в гр. Силистра Обяви за Якета в гр. Ловеч Обяви за Якета в гр. Търговище Обяви за Якета в гр. Димитровград Обяви за Якета в гр. Монтана Обяви за Якета в гр. Дупница Обяви за Якета в гр. Горна Оряховица Обяви за Якета в гр. Смолян Обяви за Якета в гр. Троян Обяви за Якета в гр. Асеновград Обяви за Якета в гр. Сандански Обяви за Якета в гр. Разград Обяви за Якета в гр. Карлово Обяви за Якета в гр. Несебър
Подобни предложения: Обяви Омуртаг днес, Обяви Бяла черква днес, Обяви Лясковец днес