Гедорета

Намерихме 549 обяви
150 лв
гр. Стара Загора днес, 22:11
68 лв
гр. Пловдив днес, 22:05
60 лв
гр. Пловдив днес, 20:50
18 лв
гр. Севлиево, Габрово днес, 20:33
171 лв
гр. Козлодуй, Враца днес, 19:42
68 лв
гр. Пловдив днес, 19:29
140 лв
гр. Пловдив днес, 19:26
65 лв
гр. Пловдив днес, 19:21
20 лв
гр. Варна, Левски днес, 11:40
125 лв
гр. Пловдив днес, 07:20
25 лв
15 лв
гр. Пловдив, Тракия вчера, 13:57
25 лв
гр. Смолян вчера, 11:05
19 лв
гр. Смолян, Невястата вчера, 07:11
23,99 лв
34,99 лв
8 лв
гр. Ямбол 19 януари

Най-често комплектът гедоре от инструменти е неотлъчен за всеки майстор механик или автоексперт, който го използва в домашни условия или с професионални цели. Какво всъщност представлява, какво е достъпн в онлайн обявите на Bazar.bg и какви марки се предлагат? За какво могат да се използват и кое е особеното при тях?

Какво е гедоре

Това е комплект от инструменти, състоящ се от множество малки и големи по размери вложки и тресчотка, върху която всеки от тях може да се поставя и използва за развиване или завиване на болтове и гайки с различни форми на главите. В зависимост от големината и съответно цената, съдържанието може значително да се различава. Подборът естествено се извършва спрямо нуждите Ви, като за домашна употреба например се избират по-малките комплекти, а за професионални цели - по-големите.

Какви гедорета ще откриете на старицата

Основно в специалния раздел се предлагат както нови, така и втора ръка инструменти и части на марки, като:

  • Kraftwelle;
  • Mannesmann;
  • Powerfix.

 

Също така, във всяка от обявите ще видите и качени реални снимки, цени и описание за повече информация.

Защо да изберем Bazar.bg

Защото само в специалната категория за публикуване на онлайн обяви за комплекти гедоре на Bazar.bg можете да намерите наистина изгодни оферти и то от цяла България. Също така, сайтът предлага подходящи инструменти за директна комуникация с търговеца и рейтинг система за неговата лоялност към предишните му клиенти така, че възползвайте се!

Обяви за Търговско оборудване Обяви за Хотелско и ресторантьорско оборудване Обяви за Фризьорско и козметично оборудване Обяви за Индустриална авто техника Обяви за Медицинско оборудване Обяви за Селскостопанска авто техника Обяви за Инструменти Обяви за Машини и промишлено оборудване Обяви за Офис обзавеждане и материали
Обяви за Гедорета в гр. Пловдив Обяви за Гедорета в гр. София Обяви за Гедорета в гр. Перник Обяви за Гедорета в гр. Стара Загора Обяви за Гедорета в гр. Габрово Обяви за Гедорета в гр. Русе Обяви за Гедорета в гр. Смолян Обяви за Гедорета в гр. Търговище Обяви за Гедорета в гр. Балчик Обяви за Гедорета в гр. Асеновград Обяви за Гедорета в гр. Севлиево Обяви за Гедорета в гр. Варна Обяви за Гедорета в гр. Враца Обяви за Гедорета в гр. Горна Оряховица Обяви за Гедорета в гр. Плевен Обяви за Гедорета в гр. Ямбол Обяви за Гедорета в гр. Ихтиман Обяви за Гедорета в гр. Шумен Обяви за Гедорета в гр. Пазарджик Обяви за Гедорета в гр. Хасково Обяви за Гедорета в гр. Бургас Обяви за Гедорета в гр. Свищов Обяви за Гедорета в гр. Сливен Обяви за Гедорета в гр. Харманли Обяви за Гедорета в гр. Монтана
Подобни предложения: Футболни екипи втора употреба, Раници с пайети втора употреба, Навигации West Road втора употреба