шублери

Оценка 5 от 2 гласа.
Намерихме 347 обяви
35 лв
гр. Стара Загора, Аязмото
1 500 лв
гр. Елин Пелин, София област
45 лв
гр. София, Център
35 лв
гр. Пловдив, Тракия
14,90 лв
гр. Пловдив
60 лв
32 лв
45 лв
гр. София, Орландовци
70 лв
гр. Пазарджик, Моста на Лютата
17 лв
200 лв
гр. Пловдив, Коматевски възел
100 лв
гр. Пловдив, Коматевски възел
200 лв
гр. Пловдив, Коматевски възел
100 лв
гр. Пловдив, Коматевски възел
10 лв
гр. Самоков, София област

Шублери, микромери и пергели – какви измервателни инструменти са ни нужни?

Прецизността в измерванията е съществена за успеха на всяко начинание. Ако в ежедневието ви са нужни точни стойности или планирате проект, за който се изискват такива, важно е да изберете качествени измервателни уреди. Вижте какво предлагаме ние.

Каква измервателна техника ще откриете в раздела

В тази секция от нашия онлайн базар сме събрали разнообразни инструменти, на които може да разчитате за определянето на точни стойности:

 • шублери с нониус (класически);
 • с циферблат;
 • дигитални шублери;
 • микрометри;
 • индикаторни цифрови часовници;
 • въртомери;
 • линии;
 • висотомери;
 • пергели;
 • ъгломери (механични и дигитални);
 • механични ролетки;
 • лазерни ролетки и др.

Как се работи с шублер

Макар вече да има и дигитална разновидност, стандартният механичен вариант на инструмента продължава да е широко употребяван в машиностроенето и строителството. С него се постига прецизно измерване (до 0,1 мм) на дълбочини, на външни и вътрешни размери в милиметри на елементи.

Основни съставни части на инструмента са разграфена метална шина и плъзгач. Двете части имат по една „челюст“, които заедно посочват външните и вътрешни размери. На плъзгача има и остро стебло, измерващо дълбочина.

Класическият вариант е с нониус. Когато нулата на нониуса съвпадне с дадено деление от основната линия, то посочва търсената стойност.
При моделите с циферблат плъзгачът показва милиметрите, а стрелка посочва стотните върху циферблата.

При модерните цифрови варианти отчитането на резултата е най-просто - показанието се изписва директно на LED дисплея.

Защо да изберем Bazar.bg

Без значение какъв измервателен инструмент точно ви е нужен, при нас ще го откриете на по-ниска цена. Разнообразието е голямо, а сред обявите има както нови така и предложения втора употреба. Въведете желаната ключова дума в търсачката и сравнете предлаганите модели и оферти. Оборудвайте се с измервателна техника лесно и изгодно сега!

Обяви за Търговско оборудване Обяви за Хотелско и ресторантьорско оборудване Обяви за Фризьорско и козметично оборудване Обяви за Индустриална авто техника Обяви за Медицинско оборудване Обяви за Селскостопанска авто техника Обяви за Инструменти Обяви за Машини и промишлено оборудване Обяви за Офис обзавеждане и материали
Обяви за Шублери в гр. Пловдив Обяви за Шублери в гр. София Обяви за Шублери в гр. Самоков Обяви за Шублери в гр. Ямбол Обяви за Шублери в гр. Стара Загора Обяви за Шублери в гр. Видин Обяви за Шублери в гр. Габрово Обяви за Шублери в гр. Асеновград Обяви за Шублери в гр. Варна Обяви за Шублери в гр. Русе Обяви за Шублери в гр. Ботевград Обяви за Шублери в гр. Велико Търново Обяви за Шублери в гр. Перник Обяви за Шублери в гр. Сливен Обяви за Шублери в гр. Шумен Обяви за Шублери в гр. Радомир Обяви за Шублери в гр. Пазарджик Обяви за Шублери в гр. Бургас Обяви за Шублери в гр. Плевен Обяви за Шублери в гр. Червен бряг
Подобни предложения: Прода сливен секци , Секция бисер шумен , Секция за телевизор плевен