Коне

Оценка 4.5 от 344 гласа.
Намерихме 158 обяви
14 лв
800 лв
с. Чокманово, Смолян
7 100 лв
гр. Своге, София област
1 500 лв
с. Радомирци, Плевен
149 лв
гр. Димитровград, Хасково
1 200 лв
гр. София
1 100 лв
гр. Първомай, Пловдив
950 лв
гр. Стара Загора
Не е указана
гр. Пловдив
Не е указана
гр. Пловдив
Не е указана
гр. Казанлък, Стара Загора
350 лв
гр. Сливен
350 лв
с. Попица, Враца
800 лв
гр. Бургас
28 лв
гр. Русе, Здравец Изток
1 лв
гр. Велико Търново, Център
800 лв
с. Венчан, Варна
Не е указана
с. Георги Дамяново, Монтана
1 200 лв
гр. София, Симеоново

Конете се срещат предимно в селските райони, където хората разполагат с нужните условия и пространства. Те го правят с цел експлоатация за езда, за клане и консумация или продажба на прясно месо. Сега обаче ще разберем предлаганите в онлайн обявите на Bazar.bg видове, като понита например, особеностите на тяхното хранене и отглеждането на тежковозните породи.

Кой предлага коне за продажба

Основно това са собствениците на конеферми и индивидуалните търговци, притежаващи подходящите условия за отглеждане и хранене на тези животни. На различните места се срещат и отделни породи, като тежковозни и понита. Понякога дори ги използват и за езда, но какви видове ще откриете в обявите на онлайн платформата Bazar.bg?

Какви видове има

Сред предлаганите онлайн коне ще намерите различни породи, като пони за езда и тежковозни за продажба и хранене. За всеки от тях можете да намерите различни обяви в онлайн платформата ни Bazar.bg, както и възможност за връзка със собственика на съответния добитък.

Как се отглеждат тежковозните коне

Произлизат от Белгия и са предназначени за превозването на тежки товари от едно място на друго или за езда. Характерното за тях е мускулестата им физика и изключителната мощ при теглене. Те са с тегло до около 600-800 кг. и не са претенциозни при тяхното отглеждане. Тест, те изискват условия, каквито са характерни и за останалите породи, но е добре да се хранят с повече протеини и въглехидрати.

Защо да закупим от Bazar.bg

В обявите на платформата ни ще откриете пълна гама от различни оферти от цяла България на най-достъпни цени. При нас получавате:

  • най-разпространените предложения за понита и други видове;
  • възможност както да продавате, така и да купувате;
  • само най-разпространените разновидности у нас.
Обяви за Кучета Обяви за Котки Обяви за Птици Обяви за Декоративни рибки Обяви за Гризачи и дребни животни Обяви за Екзотични и терариумни Обяви за Селскостопански Обяви за Други животни Обяви за Стоки за животни Обяви за Ветеринари и услуги Обяви за Търси партньор Обяви за Изгубени/намерени
Обяви за Коне в гр. София Обяви за Коне в гр. Стара Загора Обяви за Коне в гр. Пловдив Обяви за Коне в гр. Варна Обяви за Коне в гр. Свищов Обяви за Коне в гр. Казанлък Обяви за Коне в с. Самоводене Обяви за Коне в гр. Бургас Обяви за Коне в гр. Годеч Обяви за Коне в гр. Сливен
Подобни предложения: Продажба на кухненско обзавеждане втора ръка софия , Продажба на бюра пловдив , Продажба на картини стара загора