Зареждане...

Мъжки чорапи

Намерихме 112 обяви
1,50 лв
гр. Пловдив
6 лв
10 лв
10 лв
6 лв
10 лв
10 лв
2,40 лв
3,50 лв
8 лв
гр. София, Студентски град

Мъжките модели чорапи вероятно са значително по-разнообразни от дамските и освен топлина и уют са забележим елемент от нашият аутфит. Ето защо изборът им е от ключово значение и сега ще разберем малко повече за отделните къси и дълги модели, а именно вълнените, от памук, шарени, термо, цветни и т.н. Какво ще откриете още в онлайн обявите на Bazar.bg?

С какво се носят мъжките чорапи

Носят се с практически всяка вещ от гардероба, стига да бъдат подбрани по цветови нюанси, така че да се допълват взаимно. Тоест, нюансът трябва да е малко по-светъл от този на обувките. Разбира се, ако носим маратонки, трябва да обуем къс модел за носене със спортни обувки, а с дънки да изберем класически варианти. Съществуват още:

  • вълнени;
  • от памук;
  • къси;
  • дълги;
  • шарени;
  • цветни;
  • термо и т.н.

Всичко все пак е въпрос на личен избор и стил на обличане, така че заповядайте да го направите онлайн в обявите на Bazar.bg!

Как да изберем

Съществуват два основни критерия за правилен избор на мъжки чорапи, а именно материята и размера. Например, сред използваните материи, най-разпространени са вълнените и тези от памук, защото са с естествен произход, способни са да поемат влагата и да запазват кожата суха и без миризми. Размерът винаги е обозначен на етикета, така че подборът тук е елементарен. На следващо място е нюансът и дължината.

В онлайн обявите на Bazar.bg са достъпни различни разновидности, като шарени, цветни, къси и дълги модели, термо за зимата и много други на достъпни цени.

Обяви за Дамски дрехи Обяви за Мъжки дрехи Обяви за Дамски обувки Обяви за Мъжки обувки Обяви за Парфюмерия Обяви за Козметика Обяви за Бижутерия Обяви за Часовници Обяви за Аксесоари Обяви за Подаръци и сувенири
Обяви за Мъжки чорапи в гр. София Обяви за Мъжки чорапи в гр. Пловдив Обяви за Мъжки чорапи в гр. Враца Обяви за Мъжки чорапи в гр. Кърджали Обяви за Мъжки чорапи в гр. Варна Обяви за Мъжки чорапи в гр. Димитровград
Подобни предложения: Гардероб втора употреба в софия , Гардероб от чам цени в пловдив , Еднокрилен гардероб русе