Зареждане...

Мъжки палта

Оценка 4.6 от 83 гласа.
Доставка с 10% отстъпка от Еконт + подарък
Намерихме 303 обяви
90 лв
гр. Несебър, Бургас
50 лв
гр. Велико Търново, Център
Не е указана
гр. София, Гео Милев
50 лв
25 лв
гр. Лом, Монтана
40 лв
60 лв
гр. Кърджали
60 лв
гр. Пловдив, Кючук Париж
50 лв
гр. Пловдив
65 лв
гр. София
210 лв
гр. Благоевград
15 лв
40 лв
гр. Търговище
150 лв
50 лв
гр. Велико Търново
60 лв
гр. София, Център
30 лв
гр. Пловдив, Център
160 лв
гр. Шумен
250 лв
гр. Пловдив

Мъжете по начина на обличане можем да ги разделим на такива, които обичат повече комфорта и залагащите на модните трендове. Мъжките палта обаче съчетава и двете разновидности, осигурявайки топлина и стилен аутфит. Тази връхна дреха никога не излиза от мода и днес онлайн в обявите на Bazar.bg ще откриете видове, като балтони, зимни, модерни и официални решения, къси и дълги модели, с качулка или без и т.н.

Кой може да носи мъжки палта

Класическите модели се носят от всички възрасти, защото допълват външния вид и подобряват класическия. Балтоните, зимните и официални, модерни и такива с качулки се носят както от студенти и банкови чиновници, така и от предприемачи и висши служители. Те основно се делят на къси и дълги, така че предпочитанието е лично Ваше.

Какви модели ще намерите в онлайн обявите

Всекидневно в съответната категория се добавят различни оферти, но към днешна дата в Bazar.bg ще откриете следните разновидности на модерни мъжки палта:

  • балтони;
  • дълги;
  • къси;
  • официални; 
  • с качулка;
  • зимни.

Кое прави Bazar.bg платформа за изгодно пазаруване

Най-голямото ни предимство е това, че пускането на обяви онлайн е безплатно и безлимитно, което дава възможност на дребните търговци да предлагат своите продукти, а на клиентите да пазаруват изгодно. При нас можете да откриете множество предложения и то на най-добри цени, така че възползвайте се!

Вълнени Зимни Други
Обяви за Дамски дрехи Обяви за Мъжки дрехи Обяви за Дамски обувки Обяви за Мъжки обувки Обяви за Парфюмерия Обяви за Козметика Обяви за Бижутерия Обяви за Часовници Обяви за Аксесоари Обяви за Подаръци и сувенири
Обяви за Палта в гр. София Обяви за Палта в гр. Варна Обяви за Палта в гр. Пловдив Обяви за Палта в гр. Стара Загора Обяви за Палта в гр. Плевен Обяви за Палта в гр. Бургас Обяви за Палта в гр. Велико Търново Обяви за Палта в гр. Русе Обяви за Палта в гр. Благоевград Обяви за Палта в гр. Търговище Обяви за Палта в гр. Ловеч Обяви за Палта в гр. Шумен Обяви за Палта в гр. Сливен Обяви за Палта в гр. Кюстендил Обяви за Палта в гр. Ямбол Обяви за Палта в гр. Казанлък Обяви за Палта в гр. Враца Обяви за Палта в гр. Кърджали Обяви за Палта в гр. Видин Обяви за Палта в гр. Перник Обяви за Палта в гр. Карлово Обяви за Палта в гр. Силистра
Подобни предложения: Спални с матрак изгодно , Цени спалня втора ръка , Втора ръка тухли лом монтана враца