"Ховърборд

Оценка 4.7 от 49 гласа.
Намерихме 492 обяви
TOP обява
490 лв
гр. София, 7-ми 11-ти километър
TOP обява
490 лв
гр. София, 7-ми 11-ти километър
44,90 лв
15 лв
гр. Перник
200 лв
гр. Пловдив, Кючук Париж
TOP обява
26 лв
230 лв
гр. Вълчи дол, Варна
300 лв
гр. Стрелча, Пазарджик

Скейтбордите и ховърбордите са най-характерните приспособления, които млади и не толкова млади хора карат в типичната среда на големия град. Те се отличават с куп предимства, сред които:

  • модерен дизайн;
  • лесно съхранение;
  • практичност;
  • дълъг живот;
  • лесно управление;

Какво представлява ховърборда

Ховърбордът е сред най-новите устройства за каране на пазара, а самата му поява не отдавна бе истински хит. Това приспособление се движи с батерия, която се зарежда, а по удобство може да се сравни със скутер. Позволява да изминете големи разстояния докато се наслаждавате на слънцето и подухващия вятър.

Какъв скейтборд да изберем

На пазара се предлага голям избор от скейтборди, а изборът зависи от това как ще го ползвате. Ако търсите по-издръжлив борд, който да понесе интензивно натоварване, тогава ще попаднете и на по-високи цени.

Има и видове, които са предназначени за по-малко интензивно ползване. Те са чудесно решение за онези от вас, които искат да изпробват този спорт тепърва.

Какво ще открием в Bazar.bg

Bazar.bg предлага най-голям избор за пазаруване онлайн, а сред огромния брой обяви ще намерите точно това, което търсите. Периодично се провеждат неустоими промоции със спиращи дъха отстъпки.  

Скейтборди Лонгборд Уейвборд Други
Обяви за Книги, канцеларски материали Обяви за Спортни стоки Обяви за Филми Обяви за Музикални инструменти Обяви за Музика Обяви за Оръжия, лов и риболов Обяви за Колекционерски Обяви за Къмпинг оборудване Обяви за Забавни игри Обяви за Билети и Събития Обяви за Електронни цигари и наргилета Обяви за Храна, добавки и напитки
Обяви за Скейтборд, ховърборд, уейвборд в гр. София Обяви за Скейтборд, ховърборд, уейвборд в гр. Варна Обяви за Скейтборд, ховърборд, уейвборд в гр. Стара Загора Обяви за Скейтборд, ховърборд, уейвборд в гр. Пловдив Обяви за Скейтборд, ховърборд, уейвборд в гр. Русе Обяви за Скейтборд, ховърборд, уейвборд в гр. Бургас Обяви за Скейтборд, ховърборд, уейвборд в гр. Хасково Обяви за Скейтборд, ховърборд, уейвборд в гр. Горна Оряховица Обяви за Скейтборд, ховърборд, уейвборд в гр. Омуртаг Обяви за Скейтборд, ховърборд, уейвборд в гр. Плевен Обяви за Скейтборд, ховърборд, уейвборд в гр. Пазарджик Обяви за Скейтборд, ховърборд, уейвборд в гр. Търговище Обяви за Скейтборд, ховърборд, уейвборд в гр. Велико Търново Обяви за Скейтборд, ховърборд, уейвборд в гр. Шумен Обяви за Скейтборд, ховърборд, уейвборд в гр. Силистра Обяви за Скейтборд, ховърборд, уейвборд в гр. Сливен Обяви за Скейтборд, ховърборд, уейвборд в гр. Благоевград Обяви за Скейтборд, ховърборд, уейвборд в гр. Димитровград Обяви за Скейтборд, ховърборд, уейвборд в гр. Добрич Обяви за Скейтборд, ховърборд, уейвборд в гр. Асеновград Обяви за Скейтборд, ховърборд, уейвборд в гр. Видин Обяви за Скейтборд, ховърборд, уейвборд в гр. Монтана Обяви за Скейтборд, ховърборд, уейвборд в гр. Севлиево Обяви за Скейтборд, ховърборд, уейвборд в гр. Разград Обяви за Скейтборд, ховърборд, уейвборд в гр. Перник Обяви за Скейтборд, ховърборд, уейвборд в гр. Смолян Обяви за Скейтборд, ховърборд, уейвборд в гр. Габрово Обяви за Скейтборд, ховърборд, уейвборд в гр. Петрич Обяви за Скейтборд, ховърборд, уейвборд в гр. Ямбол
Подобни предложения: Скутер малагути , Скутер аерокс , Продажба на Скейтборди