Зареждане...

Стоки за баскетбол

Оценка 4.6 от 124 гласа.
Намерихме 399 обяви
20 лв
150 лв
35 лв
гр. Костинброд, София област
39 лв
33 лв
гр. София, Слатина

Баскетболни спортни стоки – откъде да ги купим?

За всички фенове на този динамичен спорт, както и за всички, които активно го практикуват, създадохме специализиран раздел. Всичко необходимо за вашата екипировка, както и доста от елементите, нужни за оборудването на залата ще откриете в нашия базар. Вижте подробности.

Какви спортни стоки за баскетбол ще откриете в раздела

 • топки (Spalding, Molten, Maxima, Adidas, Dunlop и др.);
 • екипи (маркови, с различни отбори или без лого);
 • спортни обувки;
 • кош за монтиране на табло;
 • кош за стена малък;
 • кош метален с поставка за земя подвижен;
 • табло за кош;
 • табло за отчитане на резултат;
 • ринг;
 • мрежа;
 • баскетболни сувенири и др.

Какви са основните правила в тази игра

Не случайно тя е един от най-популярните спортове както в Европа, така и в Америка. Изключително динамична, атрактивна и с бързи обрати.

Играе се от два отбора от по 5 души, всеки от които се стреми да вкара топката в противниковия кош. Стандартно вкарване от игрова ситуация се отчита като две точки, а ако е зад линията на трите точки – като три, а при наказателен удар вкарванията се броят за една точка.
Има ограничение в позволеното време за атака с цел да не се бави умишлено играта. При нарушение за забавяне топката получава противниковият отбор.

Защо да изберем Bazar.bg

Практикуването на спорт има неоценим принос за физическото и психическо здраве на активния човек. В наши дни обаче всяко нещо има и своята финансова страна. С нашия онлайн базар обаче тя може да се окаже доста изгодна. Прегледайте обявите. Някои от тях предлагат напълно нови стоки, други – малко ползвани артикули в отлично състояние. Вижте офертите, снимките и цените. Ще откриете перфектните баскетболни покупки изгодно. Уверете се сами!

Баскетболни кошове Баскетболни топки Други
Обяви за Книги, канцеларски материали Обяви за Спортни стоки Обяви за Филми Обяви за Музикални инструменти Обяви за Музика Обяви за Оръжия, лов и риболов Обяви за Колекционерски Обяви за Къмпинг оборудване Обяви за Забавни игри Обяви за Билети и Събития Обяви за Електронни цигари и наргилета Обяви за Храна, добавки и напитки
Обяви за Баскетбол в гр. София Обяви за Баскетбол в гр. Варна Обяви за Баскетбол в гр. Казанлък Обяви за Баскетбол в гр. Пловдив Обяви за Баскетбол в гр. Русе Обяви за Баскетбол в гр. Плевен Обяви за Баскетбол в гр. Ботевград Обяви за Баскетбол в гр. Бургас Обяви за Баскетбол в гр. Димитровград Обяви за Баскетбол в гр. Костинброд Обяви за Баскетбол в гр. Хасково Обяви за Баскетбол в гр. Благоевград Обяви за Баскетбол в гр. Стара Загора Обяви за Баскетбол в гр. Шумен Обяви за Баскетбол в гр. Добрич Обяви за Баскетбол в гр. Велико Търново
Подобни предложения: Евтини Волейболни Топки , Базар Шивачево, Базар Белослав