"Учебници

Оценка 4.5 от 125 гласа.
Намерихме 6 527 обяви
TOP обява
20 лв
TOP обява
20 лв
Не е указана
гр. Габрово, Бойката
7 лв
8 лв
гр. Разград
10 лв
гр. Разград
9 лв
гр. Габрово, Сирмани
4 лв
гр. Габрово, Сирмани
4 лв
гр. Габрово, Сирмани
2 лв
гр. Габрово, Сирмани
3 лв
гр. Габрово, Сирмани
Не е указана
Не е указана
гр. Добрич
5 лв
гр. Елин Пелин, София област
7 лв
4 лв
гр. Варна

В наши дни покупката на учебници за децата съвсем не е евтино удоволствие. Оказва се, че в зависимост от училището този разход може да варира, но винаги е сериозно перо в семейния бюджет.

Какво да правите със старите учебници

За да облекчите своите разходи, можете да използвате старите учебници. Те могат да бъдат много полезни ако вместо да ги хвърляте, постъпите практично и ги продадете на по-ниска цена за ползване втора употреба. Друг вариант е да ги оставите за по-малките си деца ако имате син или дъщеря в долните класове.

За кои класове можем да открием учебни тетрадки

Учебните тетрадки са характерни за по-началните класове, а също така и за чуждоезиковото обучение. При него възрастта не е от значение, а се обръща внимание по-скоро на нивото, на което са знанията. Тук няма как да говорим за втора ръка, тъй като ползването на учебните тетрадки предполага, че работите в тях.

Защо да изберем Bazar.bg

Обикновено при пазаруване онлайн имаме по-добра картина и по-голям обхват. Това ни позволява да намерим по-ниски цени и да избираме измежду по-голямо разнообразие от обяви. Bazar.bg е отличен пример, тъй като позволява да:

  • добием цялостна картина на пазара;
  • да видим огромен брой обяви;
  • да сравним различните оферти;
  • да спестим пари.
Български език Литература Математика Английски език Немски език Руски език Химия Физика География Други
1 клас 2 клас 3 клас 4 клас 5 клас 6 клас 7 клас 8 клас 9 клас 10 клас 11 клас 12 клас Други
Обяви за Книги, канцеларски материали Обяви за Спортни стоки Обяви за Филми Обяви за Музикални инструменти Обяви за Музика Обяви за Оръжия, лов и риболов Обяви за Колекционерски Обяви за Къмпинг оборудване Обяви за Забавни игри Обяви за Билети и Събития Обяви за Електронни цигари и наргилета Обяви за Храна, добавки и напитки
Обяви за Учебници, учебни тетрадки в гр. София Обяви за Учебници, учебни тетрадки в гр. Варна Обяви за Учебници, учебни тетрадки в гр. Пловдив Обяви за Учебници, учебни тетрадки в гр. Стара Загора Обяви за Учебници, учебни тетрадки в гр. Русе Обяви за Учебници, учебни тетрадки в гр. Плевен Обяви за Учебници, учебни тетрадки в гр. Ловеч Обяви за Учебници, учебни тетрадки в гр. Белене Обяви за Учебници, учебни тетрадки в гр. Бургас Обяви за Учебници, учебни тетрадки в гр. Габрово Обяви за Учебници, учебни тетрадки в гр. Видин Обяви за Учебници, учебни тетрадки в гр. Кърджали Обяви за Учебници, учебни тетрадки в гр. Благоевград Обяви за Учебници, учебни тетрадки в гр. Велико Търново Обяви за Учебници, учебни тетрадки в гр. Хасково Обяви за Учебници, учебни тетрадки в гр. Шумен Обяви за Учебници, учебни тетрадки в гр. Разград Обяви за Учебници, учебни тетрадки в гр. Монтана Обяви за Учебници, учебни тетрадки в гр. Костинброд Обяви за Учебници, учебни тетрадки в гр. Смолян Обяви за Учебници, учебни тетрадки в гр. Пазарджик Обяви за Учебници, учебни тетрадки в гр. Перник Обяви за Учебници, учебни тетрадки в гр. Сливен Обяви за Учебници, учебни тетрадки в гр. Враца Обяви за Учебници, учебни тетрадки в гр. Ямбол Обяви за Учебници, учебни тетрадки в гр. Казанлък Обяви за Учебници, учебни тетрадки в гр. Добрич Обяви за Учебници, учебни тетрадки в гр. Свищов Обяви за Учебници, учебни тетрадки в гр. Силистра Обяви за Учебници, учебни тетрадки в гр. Исперих Обяви за Учебници, учебни тетрадки в гр. Асеновград Обяви за Учебници, учебни тетрадки в гр. Троян Обяви за Учебници, учебни тетрадки в гр. Берковица Обяви за Учебници, учебни тетрадки в гр. Горна Оряховица Обяви за Учебници, учебни тетрадки в гр. Димитровград Обяви за Учебници, учебни тетрадки в гр. Кюстендил
Подобни предложения: Евтино кухни хасково , Евтин гардероб дърво пловдив , Бюро евтино враца