Зареждане...

"Ученически пособия

Оценка 4.5 от 144 гласа.
Намерихме 3 060 обяви
10 лв
гр. София, Център
9 лв
8 лв
3,50 лв
2,50 лв
13,90 лв
12 лв
10 лв
гр. София, Център

Как лесно да пазарувате ученически пособия и канцеларски материали

В началото на поредното стъпало от образованието на детето му, поздравителната картичка за всеки родител е неизменно една и съща: списък с необходимите пособия за тази учебна година. Събрахте ли всичко? Вижте дали имате пропуски тук.

Какви са нужните пособия за един ученик

Необходимите вещи, които трябва да се поберат в раницата с преминаването във всеки пореден клас се променят, но големият им брой е константа. В зависимост от възрастта на детето, сред тях фигурират:

 • Моливи (цветни и сиви);
 • Химикали;
 • Бои (водни, темперни);
 • Папки (с копче, с цип, с ластик);
 • Блок за рисуване;
 • Несесери;
 • Линия, триъгълник, транспортир;
 • Пергел;
 • Гумички;
 • Острилки;
 • Коректори (с лента или с течност);
 • Калкулатори;
 • Лепила (сухо, мокро).

Какви други канцеларски материали има в раздела

Създадохме тази секция в нашия онлайн базар, за да създадем своеобразна онлайн книжарница, само че с по-ниски цени и по-голям избор. Тук ще откриете не само ученически, но и канцеларски пособия като:

 • Перфоратори;
 • Телбод;
 • Кламери;
 • Тиксо и др.

Защо да се доверим на Bazar.bg

Търговци и производители от цялата страна предлагат своите продукти в нашия базар с минимална надценка. Изборът е огромен, а офертите – неустоими. Пазарувате, без да излизате от дома си. Прегледайте обявите още сега!

Обяви за Книги, канцеларски материали Обяви за Спортни стоки Обяви за Филми Обяви за Музикални инструменти Обяви за Музика Обяви за Оръжия, лов и риболов Обяви за Колекционерски Обяви за Къмпинг оборудване Обяви за Забавни игри Обяви за Билети и Събития Обяви за Електронни цигари и наргилета Обяви за Храна, добавки и напитки
Обяви за Ученически пособия, канцеларски материали в гр. Русе Обяви за Ученически пособия, канцеларски материали в гр. София Обяви за Ученически пособия, канцеларски материали в гр. Варна Обяви за Ученически пособия, канцеларски материали в гр. Пловдив Обяви за Ученически пособия, канцеларски материали в гр. Добрич Обяви за Ученически пособия, канцеларски материали в гр. Стара Загора Обяви за Ученически пособия, канцеларски материали в гр. Бургас Обяви за Ученически пособия, канцеларски материали в гр. Враца Обяви за Ученически пособия, канцеларски материали в гр. Хасково Обяви за Ученически пособия, канцеларски материали в гр. Плевен Обяви за Ученически пособия, канцеларски материали в гр. Габрово Обяви за Ученически пособия, канцеларски материали в гр. Ловеч Обяви за Ученически пособия, канцеларски материали в гр. Шумен Обяви за Ученически пособия, канцеларски материали в гр. Разград Обяви за Ученически пособия, канцеларски материали в гр. Видин Обяви за Ученически пособия, канцеларски материали в гр. Велико Търново Обяви за Ученически пособия, канцеларски материали в гр. Сливен Обяви за Ученически пособия, канцеларски материали в гр. Монтана Обяви за Ученически пособия, канцеларски материали в гр. Благоевград Обяви за Ученически пособия, канцеларски материали в гр. Търговище Обяви за Ученически пособия, канцеларски материали в гр. Перник Обяви за Ученически пособия, канцеларски материали в гр. Приморско Обяви за Ученически пособия, канцеларски материали в гр. Казанлък Обяви за Ученически пособия, канцеларски материали в гр. Димитровград Обяви за Ученически пособия, канцеларски материали в гр. Асеновград Обяви за Ученически пособия, канцеларски материали в гр. Пазарджик Обяви за Ученически пособия, канцеларски материали в гр. Ямбол Обяви за Ученически пособия, канцеларски материали в гр. Берковица Обяви за Ученически пособия, канцеларски материали в гр. Костинброд Обяви за Ученически пособия, канцеларски материали в гр. Севлиево Обяви за Ученически пособия, канцеларски материали в гр. Белене Обяви за Ученически пособия, канцеларски материали в гр. Силистра Обяви за Ученически пособия, канцеларски материали в гр. Кърджали Обяви за Ученически пособия, канцеларски материали в гр. Свищов Обяви за Ученически пособия, канцеларски материали в гр. Смолян Обяви за Ученически пособия, канцеларски материали в гр. Айтос
Подобни предложения: Секция втора ръка бургас , Ученически бюра в плевен , Ученически бюра цени пловдив