9 лв 05 юли, 10:51 ч.

Правила за смешно поведение

Доставка За сметка на купувача
Състояние Ново

Автор: Емил Хакъл
Обем: 144 стр.
Формат в мм.: 130 х 200
Издател: Персей
Мека подвързия
Година на издаване:
2016
Състояние: нова (на склад в издателството)

Ка 888


Забавна и иронична, чак тъжна – това е „Правила за смешно поведение”. В нея главният герой полита за първи път в живота си с парапланер. Понася болката от раздялата завинаги с баща си. В търсене на себе си се изгубва в делтата на Дунава.

Трите истории от „Правила за смешно поведение” са взаимно преплетени точно като каналите на Дунав, преди да се влее в Черно море. Сюжетните нишки са безброй, макар че главната е тази за преоткриването на собствената си същност. И за невъзможността да попаднеш на себеподобни в един свят, който все по-малко разговаря. Затова и най-сериозният диалог в „Правила за смешно поведение” се води чрез есемеси. Най-важните заключения пък идват след най-абсурдните преживявания.

Препоръчваме ви тази книга, ако искате да сложите ред в собствения си живот. Защото тя сякаш сканира най-важните ни мисли – за това страшно ли е да останем сами; доколко изглеждаме смешни в живота си; също и кога настъпва краят на света.

Емил Хакъл – един от най-уважаваните и продавани чешки автори днес, сервира отговорите без претенции, но и безкомпромисно. Затова и книгата му ни развеселява, ядосва, натъжава... Но в никакъв случай не ни оставя безразлични.

Книжен храм ЕООД
1797 рейтинг
В Bazar.BG от 12 ноември 2012г. 2012
Доставя с % отстъпка
19224 обяви на потребителя
гр. София, Гео Милев
Виж на картата
Видяно: 110 пъти
Още обяви в Bazar.BG
8 лв
гр. Варна
8 лв
гр. Варна, Общината
8 лв
гр. Велико Търново
Категории: Детски книжки, Специализирана литература, Енциклопедии, справочници, Учебници, учебни тетрадки, Ученически пособия, канцеларски материали, Чуждоезиково обучение, речници, Списания и комикси, Българска литература, Езотерика, Други
Тагове: правила, правила за смешно, парапланер, мисли за книгата, нищо смешно, завинаги заедно, страшно нещо, диалог, преживявания, страшно, мисли за живота, истории от света, най-важните, същност
гр. София, Гео Милев
 
Още подобни обяви от Гео Милев, гр. София
Обратно към обявата