Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/1
Добавена 10 апр, 18:37 ч.
Организация и функциониране на кухнята, ресторанта и хотела - първа част
13,90 лв
Доставка: Купувача
Състояние: Ново
Предмет: Други
Клас: Други
Описание
Автор: Стамен Стамов, Кремена Никовска
Обем: 240 стр.
Размер в мм.: 165 х 230
Издател: Матком
Корица: Мека
Година на издаване: 2008
Състояние: На склад при доставчик

Настоящата I част на учебника „Организация и функциониране на кухнята, ресторанта и хотела“, предлага информация по всички въпроси, свързани с цялостния технологичен процес на кухнята – организацията на снабдяване и характеристика на стоките; технологичните етапи на производство; технологичното обзавеждане, технологичния дизайн и организацията на работа; хигиената, безопасността и системите за самоконтрол.

Разглеждат се:

  • Заведенията за хранене и развлечения – тяхната класификация, категоризация, видове, характеристика, развитие.
  • Складовото стопанство – хранителните продукти и стоки; складовата база, планировка, обзавеждане; организацията на снабдяването.
  • Организацията на обработката на суровините и производство на полуфабрикати – технологични процеси и кулинарни полуфабрикати; обзавеждането, технологичния дизайн на производствените звена и организация на работата.
  • Организацията на производството в студена кухня – технология на продукцията; технологично обзавеждане, технологичен дизайн и организация на производството; организация на реализацията; сервиране на продукцията.
  • Организацията на производството в топла кухня – топлинни процеси; технология на кулинарната продукцията; технологично обзавеждане, технологичен дизайн и организация на производството; организация на реализацията; сервиране на продукцията.
  • Организацията на производството в сладкарска кухня – технологични процеси; технология на сладкарската продукцията; технологично обзавеждане, технологичен дизайн и организация на производството; организация на реализацията; сервиране на продукцията.
  • Организацията и функционирането на бюфетите за напитки – технологичен дизайн, обзавеждане и организация на работа в тях; технология на напитки, приготвяни на бюфетите; сервиране.
  • Организацията и функционирането на звената за издаване – технологичен дизайн, обзавеждане и организация на работа в тях.

Предлаганата информация е методично и структурно свързана с материала, предложен в другите две части от учебника: втора част “Организация и функциониране на ресторанта” и трета част “Организация и функциониране на хотела“.


PREMIUM
3525 рейтинг
В Bazar.BG от 12 ноември 2012г.
Последно активен вчера в 17:13 ч.
Доставя с отстъпка

Телефон(и): 0889890478
https://www.booktemple.bg/
Люлин 6
гр. София
Карта
Преглеждания: 778
Отмени
гр. София, Люлин 6
 
Още подобни обяви от Люлин 6, гр. София
Обратно към обявата
Съобщение
Може да прикачите до 4 файла тип: jpg, jpeg, gif, png, pdf, doc, docx, odt, xls, xlsx, txt, zip, rar, tar