Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/1
Добавена 11 юни, 08:49 ч.
Смъртта е моят занаят. Майкъл Конъли
6 лв
Доставка: Купувача
Състояние: Използвано
Вид: Криминални
Описание
Смъртта е моят занаят.
Автор: Майкъл Конъли
Състояние: Много добро

Джак Макавой е криминален репортер в Роки Маунтин Нюз. Романът започва със самоубийството на брата-близнак на Джак, детектив по разследване на убийствата в денвърското полицейско управление. Или поне така изглежда на пръв поглед. И когато Джак започва да разследва самоубийствата сред полицаите, открива една много тревожна схема. Оформя се подозрението, че това е работа на сериен убиец, един дяволски изтребител на ченгета, разхвърлил следите си от единия до другия океан посредством "предсмъртните бележки" — цитати от поемите на Едгар Алън По.
Това разследване на репортера е на път да се превърне в неговия най-голям успех, но има една малка подробност: убиецът с псевдоним "Поета" изглежда вече знае, че Джак е по петите му...

Бивш полицейски репортер в Лос Анжелис Таймс, Майкъл Конъли е автор на четири романа, завоювали наградата "Едгар": "Черното ехо", "Черният лед", "Блондинка в бетона" и "Последният койот".


652 рейтинг
В Bazar.BG от 16 май 2014г.
Последно активен днес в 05:47 ч.
гр. София
София-град
Карта
Преглеждания: 473
Отмени