Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/1
Добавена 27 апр, 14:04 ч.
God of War | PS4
135 лв
Доставка: Купувача
Състояние: Ново
Описание

Дръзко ново начало

Отмъщението му срещу Олимпийските богове е част от миналото, сега Кратос живее като обикновен човек в царството на Скандинавски богове и чудовища. Именно в този суров и безпощаден свят, трябва да се бори за оцеляване; и да научи сина си да прави същото.


Втори шанс

Кратос е баща отново. Като наставник и пазител на Атрей, един син твърдо решен да заслужи уважението си, той е принуден да обуздава гнева, който така дълго го е движил, и то насред твърде опасен свят редом сина си.





Един по-мрачен и първичен свят

От мрамора и колоните на богато украсения Олимп, до коравите гори, планини и пещери на скандинавската митология преди викингите. Един видимо нов свят със собствен пантеон от създания, чудовища и богове.


Допълнителният фокус над пътешествието и изследването, ще въвлече играчите в света, за да разкрият всяко кътче от великолепно заплашителния пейзаж на God of War: най-големият в историята на поредицата.





Яростни телесни битки

Свободната камера от трето лице доближава играча до екшъна по-близо от всякога. Битките в God of War са отражение на скандинавския пантеон от създания, с който ще се сблъска Кратос: величествени, корави и ожесточени. Новото главно оръжие и умения запазват типичния стил на God of War, но и представят нова визия за бурни сблъсъци, която придвижва жанра напред.





PREMIUM
1090 рейтинг
В Bazar.BG от 06 юли 2012г.
Последно активен 14 юни в 12:00 ч.
Телефон(и): 0898562472
https://borsa.olx.bg/
гр. София
София-град
Карта
Преглеждания: 2777
Отмени