Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/2
Добавена 24 апр, 16:40 ч.
Раница Derform BackUP MODEL A21 + слушалки Код: 055814
75,90 лв
Доставка: Купувача
Състояние: Ново
Описание
Раница Derform BackUP MODEL A21 + слушалки, за момиче, многоцветна

Просторна и функционална ученическа раница ще се хареса на всички.

Раницата се характеризира с внимателна изработка и страхотен дизайн в цветни нюанси . Материалът, от който е изработена раницата, е водоустойчив и издръжлив. Раницата е просторна, има 4 големи камери/отделения/ . В една от камерите има голямо отделение за лаптоп и таблет ; второто просторно отделение също лесно побира формата А4 и има малък джоб с цип; третият има удобен органайзер. От двете страни раницата има две отворени джобчета от мрежа за бутилка вода или бутилка за напитка. Всички плъзгачи са завършени с големи удобни дръжки .Задната част на раницата е добре втвърдена и покрита с дишащ материал . Презрамките са широки, меко подплатени с дишащ материал . Дъното на раницата е подсилено с пяна . В горната част на раницата има меко подплатена дръжка за носене . Раницата също има удобен гръден колан, Снабдена е със светлотразителни, които осигуряват безопасност на пътя.

Безплатно за всяка раница в тази серия получавате слушалки.

Технически спецификации:

Височина: 42 cm

широчина: 30 cm

дълбочина: 20 cm

тегло: 0.81 g

капацитет: 24л

материал: полиестер

почистете ръчно при 30 градуса

Back Up е нова марка младежки раници и аксесоари от известната и уважавана компания Derform, Какво отличава марката Back Up? Уникален дизайн, внимателна изработка и функционалност. Задните гръцки са предложение за момичета и момчета, които обменят съществуващата чанта за младежка раница. Поради размерите, и по-специално височината, раницата ще работи най-добре за началните училища с 2-4 клас. Марката Back UP се отличава с много добро качество на материалите, богат дизайн, интересни вътрешни организационни решения (напр. Организатори, слушалки, джобчета за лаптоп или таблет) и добре подготвени гърбове и скоби, за да направи раницата неоценим спътник в училище и извън него. Колекцията от раници се допълва от калъфи за моливи, чанти за обувки, спортни чанти, чанти за сувенири и сашета с колан. Назад – Моят свят вътре. Така че опаковайте света в раницата си и се изправете пред предизвикателствата!


PREMIUM
5544 рейтинг
В Bazar.BG от 30 март 2014г.
Последно активен днес в 09:17 ч.
https://www.marisa.bg
гр. Русе
Русе
Карта
Преглеждания: 501
Отмени
Съобщение
Може да прикачите до 4 файла тип: jpg, jpeg, gif, png, pdf, doc, docx, odt, xls, xlsx, txt, zip, rar, tar