Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/1
Добавена 02 фев, 19:39 ч.
Технология на кулинарната продукция. Част 1
11,90 лв
Доставка: Купувача
Състояние: Ново
Предмет: Български език
Клас: 9 клас
Описание
Автор: Георги Сомов, Недялка Краевска
Обем: 240 стр.
Размер в мм: 165 х 235
Издател: Тонипрес
Корица: Меки
Година на издаване: 2019
Състояние: На склад при доставчик

Настоящото учебно помагало е съобразено с учебната програма за задължителна подготовка на учениците от X до XII в професионалните и профилирани гимназии по хранене и туризъм за дисциплината “технология на кулинарната продукция в професионално направление “Готвач” и “Рестораньор”.
Основна задача на учебното помагало е да запознае учениците с всички етапи на технологичната обработка на хранителните продукти и получаването на полуфабрикати и готови ястия за заведенията за хранене.
За тази цел последователно са разгледани различните процеси и измененията настъпващи в хранителните вещества на продуктите в резултат на кулинарната обработка.
Особено внимание е обърнато на производството на зеленчукови, месни, птичи и рибни полуфабрикати и готови ястия – бульони, сосове, предястия, супи, основни ястия, кухненски десерти и тестени сладкарски изделия.


PREMIUM
3526 рейтинг
В Bazar.BG от 12 ноември 2012г.
Последно активен днес в 20:35 ч.
Доставя с отстъпка

Телефон(и): 0889890478
https://www.booktemple.bg/
Люлин 6
гр. София
Карта
Преглеждания: 333
Отмени
гр. София, Люлин 6
 
Още подобни обяви от Люлин 6, гр. София
Обратно към обявата
Съобщение
Може да прикачите до 4 файла тип: jpg, jpeg, gif, png, pdf, doc, docx, odt, xls, xlsx, txt, zip, rar, tar