Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/1
Добавена 02 фев, 19:41 ч.
Технология на кулинарната продукция. Част 2
11,90 лв
Доставка: Купувача
Състояние: Ново
Предмет: Български език
Клас: 9 клас
Описание
Автор: Георги Сомов, Недялка Краевска
Обем: 264 стр.
Размер в мм: 165 х 235
Издател: Тонипрес
Корица: Меки
Година на издаване: 2011
Състояние: На склад при доставчик

Настоящото учебно помагало е съобразено с учебната програма за задължителна професионална подготовка на ученици от 10. клас и 12. клас в професионалните и профилираните гимназии по хранене и туризъм за дисциплината “Готвач” и “Ресторантьор”.
Основната задача на учебното помагало е да запознае учениците с всички етапи на технологична обработка на хранителните продукти и получаването на полуфабрикати и готови ястия за заведенията за хранене.
За тази цел последователно са разгледани различни процеси и измененията, настъпващи в хранителните вещества на продуктите в резултат на кулинарна обработка.


PREMIUM
3530 рейтинг
В Bazar.BG от 12 ноември 2012г.
Последно активен днес в 20:36 ч.
Телефон(и): 0889890478
https://www.booktemple.bg/
Люлин 6
гр. София
Карта
Преглеждания: 312
Отмени
гр. София, Люлин 6
 
Още подобни обяви от Люлин 6, гр. София
Обратно към обявата
Съобщение
Може да прикачите до 4 файла тип: jpg, jpeg, gif, png, pdf, doc, docx, odt, xls, xlsx, txt, zip, rar, tar