Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/14
Добавена 03 май, 19:08 ч.
3303 Мултифункционално заключващо устройство
3 лв
Доставка: Купувача
Състояние: Ново
Описание
ЦВЯТ

  • БЯЛ

  • КАФЯВ

Изпращам с опция за преглед преди да е плати, стойността на пратката* ЗА ПОРЪЧКИ можете да се обадите на ‎877100215 или да ми изпратите лично съобщение с телефон за контакти, до къде да бъде изпратена пратката, име и фамилия на получателя

Мултифункционалното заключващо устройство за шкафове, срещу отваряне от деца

Мултифункционалното заключващо устройство на е с бутон, който детето може да натисне, без това да отключи устройството. Функциониращите бутони са скрити от двете страни на заключващия механизъм, така че детето да няма достъп до тях. За монтажа на устройството не са необходими инструменти. Лесно се поставя и отстранява, когато заключващото устройство не е нужно.

Устройството се състои от две части: монтажна плочка с лепка и заключващ механизъм. След монтажа на устройството оставете за 24 часа преди да го използвате използвате.

За да отключите мултифункционалното устройство е необходимо да натиснете и изтеглите едновременно заключващия механизъм. За да заключите отново устройството поставете обратно заключващия механизъм върху монтираната плочка. След отстраняване на устройството от повърхността,то не оставя следи от лепилната лента.

Дължина на протектора: 20 см. Изработен от пластмаса и текстилен материал. Предлага се в бял и кафяв цвят.


PREMIUM
376 рейтинг
В Bazar.BG от 10 януари 2017г.
Последно активен вчера в 00:18 ч.
Отговаря бързо
Телефон(и): 0877100215
http://dkshop.bg
гр. Варна
Варна
Карта
Преглеждания: 362
Отмени
Съобщение
Може да прикачите до 4 файла тип: jpg, jpeg, gif, png, pdf, doc, docx, odt, xls, xlsx, txt, zip, rar, tar